Kan jag göra min Acer bärbara dator Volym Högre?

Kan jag göra min Acer bärbara dator Volym Högre?


Acer hävdar att dess nya modeller är ett "varierat utbud av bärbara datorer med prestanda, grafik och kommunikationsverktyg för att maximera din digitala underhållning." Oavsett hur nya bärbara datorn är, är det sannolikt att finnas någon funktion som inte fungerar som förväntat. Låg volym är ett vanligt klagomål i Acer bärbara datorer som har en svag ljudkort. Lyckligtvis finns det sätt, bland annat en funktion inbyggd i Windows 7, som kommer att öka volymen.

Volym Arrows

Den naturliga sak att göra när volymen är för låg är att trycka på "Volym upp" -knappen. Men på vissa bärbara datorer, bara att trycka på knappen fungerar inte. På många Acer, måste "Fn" -knappen hållas nere först. Kontrollera din bärbara dator dokumentation för att se vad knappen kan användas förutom "Fn".

ljud~~POS=TRUNC

Den ljudtekniker direkt styr volym, och ibland justera ljudet från knapparna har ingen effekt. Klicka på volymikonen i det nedre högra hörnet av aktivitetsfältet och dra reglaget hela vägen till toppen. Dessutom, genom att högerklicka på ikonen och välj "Volume Mixer" för att se fler reglage som påverkar volymen. Dra varje till toppen, och ändringarna träder i kraft omedelbart.

loudness Equalization

Loudness utjämning är en funktion som finns i Vista och Windows 7. Det ökar tysta ljud och begränsar högljudda dem så att de även ut, vilket gör din totala ljudet mycket starkare och reparera de flesta låg volym frågor. Högerklicka på ikonen ljud på aktivitetsfältet och klicka på "Playback Devices." Dubbelklicka på standardenheten och gå till fliken "Förbättringar". Placera en kontroll av "Loudness Utjämnings" och klicka sedan på "OK" för att bekräfta.

installera drivrutiner

Alla filer på din hårddisk kan bli korrupt, inklusive förare. Fil korruption orsakas oftast när datorn tvingas att stänga utan att ordentligt stänga. Från Start-menyn, högerklicka på "Dator" och klicka på "Egenskaper". På vänster sida av menyn, klicka på "Enhetshanteraren." Klicka för att expandera "ljud, video och spelenheter" och lokalisera ljudenheten. Högerklicka på den och klicka sedan på "Avinstallera". Vänta tills fönstret för att uppdatera, klicka sedan på "Action" och "Sök efter maskinvaruförändringar." Förarna kommer att installera utan behov av en omstart.