Gryffindor Student kostym Idéer

Gryffindor Student kostym Idéer


JK Rowlings berättelse om Harry Potter har blivit så populär att barn och vuxna är påtagning kostymer för temafester eller att besöka nöjespark tillägnad fans av Gryffindor guiden. Gryffindor, som är hemvist Harry och hans vänner Ron Weasley och Hermonie Granger är en del av på Hogwarts, är en av fyra hus för guider. De andra husen på skolan är Slytherin, Ravenclaw och Hufflepuff. Gryffindor grundades av Godric Gryffindor, en medeltida trollkarl som kämpade för rätten till vanliga människor, som kallas mugglare. Krönet för huset av Gryffindor är guld och scharlakansrött och har ett lejon på den, som symboliserar mod, bestämning och styrkan i hjärtat.

Gryffindors Quidditch spelare

Quidditch är en grov sport eleverna spela på Hogwarts. Studenterna flyga runt på kvastar och måste sätta fyra bollar i sex förhöjda ringformade mål för att få poäng eller fånga den gyllene kvicken, en liten guld bollen som flyger runt under spelets gång. Laget som fångar kvicken först vinner spelet eftersom kvicken är värd 150 poäng. Hus Gryffindor har en av de bästa Quidditch lag på Hogwarts. Harry Potter ansluter sig till laget i hans första år som sökare, som är den spelare som försöker fånga kvicken under spelets gång. Om du vill vara en Quidditch teammedlem, är lätt att göra en kostym. Liksom alla idrottare, Quidditch spelare bära axel och knäskydd under deras lag Jersey. Placera dessa på innan du sätter på din mantel. Hogwarts elever bära långa svarta kläder under dagen, men Quidditch spelare bära sina hus färger på sina kläder för att visa sitt hus anda. Få en röd mantel och lägga guld ränder vertikalt ner ärmarna. Placera en Gryffindor patch med ett lejon på höger bröst. Ta en kvast att rida. Sätt på skyddsglasögon i stället för glasögon för att se den gyllene tjallare. Bär svarta gymnastikskor med denna dräkt.

Gryffindor Student

Få tre poäng för att vara en smart Gryffindor student. Den enhetliga på Hogwarts för varje unge trollkarlen är en svart dräkt, men varje dräkt dons krönet av ditt hem på den främre högra bröst för hus anda. Krönet är Scarlet och guld och har Gryffindor maskot lejonet, som står för mod. Tillsammans med din mantel ska du bära en röd och guld slips och scharlakansrött och guld halsduk. Bär svarta skor. Se till att du bär ditt trollspö och böcker till klassen.

Nästan Huvudlöse Nick

Om du vill vara en Gryffindor spöke, då Nästan Huvudlöse Nick. Nästan Huvudlöse Nick spökar Gryffindor s porträtt och salar. Han var en trollkarl som dog i en obehaglig halshuggning på 1400-talet, enligt The Harry Potter Lexicon. Att vara Nick du måste bära en vit tunika och en svart eller scharlakansröd dubb med en röd krage för att dölja din hals, som är helt avskurna. I upplagan, Nick bär en putsad hatt, som är en guldhatt med en röd fjäder. Du behöver vitt ansikte färg och vita handskar för denna dräkt.

Ron Weasley eller en av hans bröder

De Weasleys är en av de äldsta familjer guider inklusive Ron, Harry Potters bästa vän. Ron har sju bröder och systrar. Hans mor, Molly Weasley, stickar Gryffindor färgade tröjor för alla sina barn med sina initialer på dem varje jul. För denna dräkt behöver en röd tröja med guld eller gul "R" för Ron eller om du föredrar, en av hans syskon: "F" för Fred, "G" för George eller Ginny, "B" för Bill eller " C "för Charlie. Dessa bör åtföljas av scarlet och guld Gryffindor halsdukar. Du bör ha en röd peruk för denna dräkt, som Ron och många av de män i familjen Weasley har rött hår.