Hur man matcha inkompatibla sovrumsmöbler

Hur man matcha inkompatibla sovrumsmöbler


Vissa människor väljer inkompatibla sovrum inredning som en konstruktion funktion, vilket är fallet i shabby chic stil inredning. Andra kan tycka sig med inkompatibla sovrum inredning. Arv, till exempel, eller en strikt budget kan begränsa ditt val när det gäller heminredning. Möbler är bara en liten del av dekorera ett rum - tillbehör, textilier och dekorativa accenter du väljer kan gå långt i att föra samman inkompatibla sovrumsmöbler och skapa en sammanhållen design i rummet.

Instruktioner

1 Accessorize ditt sovrum med objekt som knyter i färger och stilar i rummet. Ram vykort som innehåller samma färger som sängen och stol, eller lägga krimskrams som knyter i din gammaldags armoire med postmoderna spegel.

2 Slå ut dina textilier. Matcha kuddar, gardiner, sängkläder och mattor för en mer sammanhållen känsla.

3 Investera i tvåfärgade bitar, såsom en byrå med en mörk yta och lådor målade en annan färg. Dessa bicolor bitar är lätt tillgängliga på många möbelaffärer. Du kan också refinish och måla möbler själv för en bråkdel av kostnaden.

4 Fläck trädetaljer samma färg eller ton. Välj en ljus yta för mer luftig inredning stilar, som ett land stuga tema. Mörka fläckar är mer apropos när siktar på strama dekorera stilar, som en jaktstuga känsla.

5 Flytta möbler till eller från ett annat rum i huset. Byta ut den antika highboy till badrummet för att lagra handdukar och föra overstuffed fåtölj att sovrummet om det passar stilen. Tänka utanför normal användning av en möbeln och lämpliga matchande möbler från andra rum för användning i sovrummet.

6 Införliva solida färger för att knyta ihop mycket strukturerade eller vilt mönstrade bitar. Lägga mer dämpad artiklar och tillbehör gör vildare bitar hoppa till centrum för uppmärksamheten, markera dem som funktioner.