Hur man reparerar travertin kakel

Hur man reparerar travertin kakel


Travertin kakel är populära för hem golv, eftersom plattorna är rimligt prissatta och är lätta att arbeta med. Travertin är en natursten produkt som är mycket porös, vilket gör det lätt att skära och forma, utan även gör det utsatt för skador. Därför är det bra för en husägare att veta hur man reparera skadade plattor.

Instruktioner

1 Blanda travertin fylla pulvret med vatten enligt blandnings instruktionerna på behållaren. Följ blandnings instruktionerna på behållaren exakt.

2 överfylla flisas eller skadade delar av kakel något, med hjälp av en spackel. Den överfyllning kommer att skapa en liten kulle över det skadade området.

3 Sand det fyllda området av kakel, med hjälp av en planslip och grovslippapper (under 100-grit). Sand området med medel sandpapper (mellan 100- och 200-grit) till sand området tills sand märken från grovslippapper är borta. Grit märken från mediet papper blir grundare.

4 Sand det fyllda området med planslip och fint slippapper (över 200 grit). Sand med finare och finare korn tills alla sandtecken har tagits bort.

5 Applicera sten sealer med en handduk och återanvända så behövs tills du har uppnått önskad glans.