Hur man bygger din egen trä slat skohylla

Hur man bygger din egen trä slat skohylla


En trä lamell skohylla liknar en lagrings pall. Hyllan använder utrymmena mellan stavarna av trä för att hålla skor genom att stödja dem mellan tån på skon och dess snören. En skohylla som detta fungerar bra i garderober eller entréer. Denna design är lätt att konstruera och använder billiga och basmaterial. I cirka 30 minuter kan du vara organisera dina skor på din nyinstallerade lamell skohylla.

Instruktioner

1 Borra två 3/8-tums hål som är 2 inches djupt in alla dina 36-tums skivor. Det bör finnas ett hål 6 inches från varje ände på båda korten.

2 Skruva fast 36-tums skivor på väggen där du föredrar att hänga skohylla, med hjälp av en skruvdragare och 4-tums skruvar. Placera skivorna vertikalt och parallellt med varandra, placera dem 20 inches isär och med 3/8-tums hål synliga och vinkelrätt mot väggen.

3 Skruva en 27-tums ombord horisontellt till 36-tums skivor så 27-tums kanten är i jämnhöjd med de övre ändarna av både 36-tums skivor. Se till att ändarna av de 27-tums skivor är i jämnhöjd med sidorna av 36-tums skivor. Skruva ytterligare 27-tums ombord så det är parallellt med den första och 2 inches under det. Upprepa denna process tills du använder resten av 27-tums skivor, med hjälp av två 2-tums skruvar för varje bräda.