Hur man gör & # 34; Pokemon Soulsilver & # 34; Snabb i DeSmuME

Hur man gör & # 34; Pokemon Soulsilver & # 34; Snabb i DeSmuME


Pokemon Soulsilver är en del av den fjärde generationen av franchise, är en förbättrad remake av originalet Pokemon Silver släpptes 1999. Som sådan är Pokemon Soulsilver full av uppgraderingar, prålig grafik och nya funktioner. Det kräver en hel del minne för att bearbeta Pokemon Soulsilver och emulatorer som DeSmME (en Nintendo DS emulator av persondatorn) är inte alltid utrustade för att hantera allt. Som sagt, det finns alltid något man kan göra för att påskynda behandlingen hastigheten på din Nintendo DS emulator och dator.

Instruktioner

1 Använd frame. Frame är den term som används för att beskriva utelämna vissa ramar så att påskynda prestanda. Om emulator släpar, gå till "Meny", "Inställningar" och sedan "Frame Rate". Ställ in bildfrekvensen till något lägre än normalt. Frameskip rekommenderas inte för spel som inte annars långsam. Saker kommer att påskynda, men bild kommer att vara av mycket lägre kvalitet.

2 Redigera dina ljudinställningar. Ibland ljud kan orsaka Pokemon Soulsilver att släpa på grund av den stora kvalitet som Nintendo har lagt ned spelets ljud. Gå till "Ljudinställningar" och ställ in "interpolation" till "None". Använd inte Dual SPU eller Advanced SPU Logic i menyn ljudinställningar.

3 Tweak din dator för optimal prestanda. Soulsilver kräver datorns full effekt, RAM och prestanda. Stäng av alla "Strömhantering" inställningar på skrivbordet / notebook. Ändra datorns ströminställningar till "High Performance". Batteri / effektinställningar är vanligtvis tillgängliga på Quick verktygsfältet till höger i aktivitetsfältet. Gå till datorns Task Manager; för Windows-plattformar kan du göra detta genom att trycka Ctrl + Alt + Delete. Stäng alla andra program under "Program" -fliken och eventuella icke-vitala processer under fliken "Processer". Sist men inte minst: inte justera storleken på ditt spel fönster. Håll Soulsilver fönster i förhållandet 1 och lämna den ensam.

4 Köp en ny dator om allt annat misslyckas. Inte alla datorer är byggda för att hantera de intensiva processer moderna Pokemon spel. Även datorer är dyr, nya kommer med de mest up-to-date grafik, processorer, hårdvara, mjukvara och visar.