Hur gör jag utrota candida överväxt naturligt?

Hur gör jag utrota candida överväxt naturligt?


Candida är en typ av jäst som finns i allas kropp. Candida påträffas i tarm spåret hos människa från födseln och som inte typiskt skadar människor om den är under kontroll. En överväxt av Candida kallas "candidiasis" kan leda till jäst infektioner i munnen, hud, genitalia och naglar. Candida kan inte helt avlägsnas från systemet, men det kan kontrolleras naturligt och effektivt.

Instruktioner

1 Den bästa steget att bli av en Candida överväxt skulle vara förebyggande vård. Begränsa ditt intag av socker, vitt mjöl och alltför bearbetade livsmedel. Detta gör att ditt immunförsvar för att förbli starkt och balanserat. Börja med att ändra din kost och inkluderar naturliga livsmedel såsom fullkorn, råa frukter och grönsaker i din kost.

2 Ät yoghurt. Leta efter yoghurt märken som innehåller levande kulturer, såsom S. thermophilus eller L. acidophilus. Dessa är probiotiska kulturer som hjälper återställa balansen i tarm spår. Grekisk yoghurt är en typ av yoghurt som har en bra mängd levande kulturer i det.

3 Ta vitlök i din kost. Inte bara det smakar bra, men vitlök har också antibakteriella och svampdödande egenskaper som är effektiva i att befria kroppen av överdriven Candida. Ta vitlök kommer också att stärka immunförsvaret. Färska, torkade och koncentrerade vitlök produkter finns på de flesta livsmedelsbutiker och hälsokostbutiker.

4 Överväga grapefrukt utsäde utdraget. Dietister har rekommenderat användning av detta extrakt för sina antivirala och anti-svamp egenskaper. Det finns inga biverkningar förknippade med att ta grapefrukt utsäde utdraget. Typiskt, den kommer i ett vätskekoncentrat eller i en tablettform.