Återställa en Sun-blekta färger Foto i Photoshop CS3

Återställa en Sun-blekta färger Foto i Photoshop CS3


Om du lämnade ett foto ut i solen eller hade ett porträtt placerad på en solig fönsterblecket, kan du uppleva blekning av färger i bilden. Allt är inte förlorat. grafikmjukvaruprogram såsom Adobe Photoshop CS3 finns tillgängliga för att hjälpa dig att återställa bilden. Även om du kanske måste gissa på några av de ursprungliga färgerna om du inte var närvarande eller inte är bekant med fotots ämnen, med ett par klick i Photoshop, har du en levande, unfaded bilden som om bilden var just tagit .

Instruktioner

1 Skanna ditt foto till datorn med ditt hem scanner och spara filen på din dator, till exempel på skrivbordet.

2 Öppna Photoshop, klicka på "File" och välj "Öppna". Bläddra till den plats där du sparade bilden och dubbelklicka på bilden så att den visas i arbetsytan i Photoshop.

3 Klicka på menyn "Bild" längst upp på skärmen, klicka på "Inställningar" och välj "Nyans / Mättnad." Skjut "Saturation" bar långsamt åt höger. Se när bilden börjar fyllas med en tyngre färgdjup, vilket ökar pulsen i färgerna bleka av solen. Klicka på "OK" när nöjd.

4 Dra ner menyn "Fönster" längst upp på skärmen och klicka på "Lager" för att öppna "Lager" paletten. Det kan redan vara öppet på den högra sidan av skärmen. För närvarande finns det ett skikt, bakgrund.

5 Klicka på "Lasso" verktyg på "Verktyg" paletten och rita en kontur runt ett område i bilden särskilt bleknat av solen, såsom någon klänning eller ett träd. När du ser de blinkande streckade linjer, högerklicka och välj "Layer via Kopiera." Lägg märke till en ny Lager 1 läggs till "Lager" paletten.

6 Upprepa "Nyans / Mättnad" process, men den här gången du kommer bara att lägga till färg till det specifika beskrivs område. Detta är ett sätt att upptäcka-fix områden i bilden. För att upptäcka åtgärda andra områden av bilden, klicka tillbaka till "Bakgrund" lagret och upprepa "Lasso", "Layer via Kopiera" och "mättnad" process.

7 Klicka på ikonen små linjer längst upp till höger på "Lager" paletten och välj "Flatten Image." Detta kommer att återställa bilden till ett lager igen.

8 Dra ner "Filter" menyn högst upp på skärmen, klicka på "Stilisera" och klicka på "Diffus" undermeny. Klicka på "Ljusare Only" -knappen och klicka på "OK". Din bild får en allmänt övergripande ljusare att lätta upp sina skuggor.

9 Klicka på menyn "Arkiv" och välj Skriv in ett nytt namn för fotot "Spara som." inte spara den med samma namn som den bild du skannade in, om du vill komma åt den ursprungliga skanna igen.