Hur man använder en Vägt Hula Hoop för motion

Hur man använder en Vägt Hula Hoop för motion


Om du närmar övning som spel i stället för arbete, kommer du att vara mer benägna att hålla fast vid det. Även om du redan har en rutin som du tycker om, lägga till ny utrustning och teknik kan hålla din träning blir tråkig. Hula hooping ger en rolig träning, och tillägget av en vikt till bågen tvingar dig att arbeta hårdare och ger aeroba och toning fördelar.

Instruktioner

1 Välj rätt storlek och vikt av bågen. Stå en båge på golvet framför dig. Den övre delen av bågen bör nå halvvägs mellan bröstet och midjan. Tyngre hoops kan vara lättare att komma igång, under förutsättning att de inte är alltför tung. Prova olika vikter för att hitta bågen som är rätt för dig.

2 Stå med bågen runt midjan och en fot något framför den andra. Håll bågen upp på midjehöjd med båda händerna. Starta bågen runt midjan genom att trycka på ena sidan med händerna. Skift din vikt fram och tillbaka för att hålla bågen spinning runt midjan. Experiment med spinning bågen fortare eller långsammare.

3 Bryt din träning rutin i sex eller sju korta perioder per dag. Börja med hooping för en minut i taget tills du bygga uthållighet för att förhindra blåmärken, träningsvärk och trötthet. Gradvis öka utnyttjandeperioden.

4 Byt till en ring med mindre diameter som du blir mer kompetenta. Mindre hoops kräver mer rörelse för att hålla jämna steg. Eller hålla samma diameter men väljer en tyngre bågen för en mer kraftfull aerob träning.