Sätt att använda mandelolja

Sätt att använda mandelolja

Sätt att använda mandelolja

Mandelolja är rik på vitamin A, B1, B2, B6 och E. Den har använts för att förbättra hy och mjukar upp huden. Mandelolja är en billig skönhet hemlighet med många fördelar.

massage

Mandelolja används ofta under aroma massage. Oljan absorberas i huden och fungerar som ett uppmjukande medel. På grund av omega 3-fettsyror som finns i mandel, lägger fukt och gör din hud känns mjuk och smidig. Många massage specialister använder mandelolja, eftersom det inte lämnar en fet rest på huden och det luktar trevlig. Oljan gör huden frisk och glödande eftersom E-vitamin i mandelolja förbättrar syntesen av collegen i huden.

Ögat makup Remover

Mandelolja kan användas för att snabbt ta bort mascara och ögonskugga. Applicera en liten mängd på en bomullstuss och gnid försiktigt över ögonen. Den mandelolja är bra för att ta bort make-up, eftersom det inte kommer att lämna din hud fet orsakar oönskade finnar i ansiktet. Du hittar mandelolja är mycket billigare än vanliga ögonmakeup remover.

natten Olja

Återfukta ansiktet vid sänggåendet med mandelolja. Applicera en liten mängd över ansiktet och somnar. Detta kommer inte att täppa till porerna eller lämna huden känns fet. Tvätta ansiktet på morgonen med en mild tvål och klappa torrt. Frisk hud med bättre cirkulation kommer att lätta utseendet på mörka ringar och uppkomsten av rynkor.

Hårvård

Mandelolja kan användas som ett balsam en till två gånger i veckan för att reparera torrt, skadat hår. massera försiktigt i hårbotten. Mandelolja är rik på vitamin E och kommer att tillföra fukt till håret.