Hur man undervisar dialog ESL undervisning

Hur man undervisar dialog ESL undervisning


Uttalet av engelska ordförråd ord är ofta svårt för dem att lära sig engelska som andraspråk. Stärka artikulation ordförråd och användning av korrekt grammatik med dialog lektioner och övningar. Arbetet med studenter antingen ensam eller i grupper för att hjälpa dem att få en bättre förståelse av det engelska språket. Gör lärandet roligt genom att införliva populärkultur, spel och andra aktiviteter för att krydda upp lektioner för att göra dem engagerande och underhållande.

Instruktioner

1 Practice med flashcards. Studenter som lär sig engelska som andraspråk kan generad genom att öva sin nyfunna språk framför människor. Hjälpa till att ta bort en del av självmedvetenhet genom att instruera eleverna skriva ned enkla fraser och meningar på tjockt papper. Välj ett ämne för klassen att skriva meningar om. Låt dem öva hemma innan kommunicera med resten av klassen.

2 Spela en omgång. Den "Jag har aldrig" spel, föreslog på ESL Party Land webbplats, ger en rolig twist för ESL elever att använda konversation i en bekväm format. Samla pennies, nickels eller andra små former av förändring och ge varje elev en liten mängd av förändring. Börja med att säga något som du har aldrig gjort. Till exempel "Jag har aldrig varit ridning." Studenten som har gjort det du inte har gjort måste berätta en historia om hur de gjorde det och tar emot ett mynt. Uppmuntra eleverna att ställa frågor om berättelser. Fortsätt tills varje person har berättade en historia. Studenten med flest förändrings vinner.

3 Gör frågor. Be varje elev att göra upp och skriva ner en fråga om ett visst ämne. Fokus på intressanta ämnen såsom aktuella händelser, vetenskap eller historia. Skär varje fråga ner till en papperslapp och sätta alla papper glider in i en behållare. Blanda upp dem och låta varje elev rita en och ställa frågan till klassen. Uppmuntra eleverna att kommunicera sina tankar i frågan på engelska.

4 Skapa en tanke styrelse. Bryt upp klassen i små grupper om tre eller fyra elever. Ge varje grupp ett ark av affisch styrelse, en stapel av gamla tidningar, sax och lim. Ge varje grupp med ett ämne för deras styrelse. Låt eleverna diskutera hur man designar styrelsen att korrekt representera ämnet med ett arrangemang av bilder klippt från tidningar. Låt varje grupp att presentera sin skapelse till resten av klassen vid färdigställandet.