Idéer för årsdagen part bordsdekorationer

Idéer för årsdagen part bordsdekorationer


Många tur-i-kärlek par njuta firar sina årsdagar med vänner och familj på en jubileumsfest. När du planerar en årsdag händelse för dig själv eller en nära par i ditt liv, överväga några enkla steg som du kan vidta för att göra partibord mer än bara funktionella men också estetiskt tilltalande. Genom noggrann dekoration och förberedelse, kan du förvandla din standardtabeller i förtjusande och interaktiva miljöer passar för middagar.

Som de var center

Tillåt gäster att skymta tillbaka i historien genom att skapa som de var center. Samla en rad bilder på par från hela deras äktenskap. Blås dessa bilder upp och fästa dem till skum ombord. Placera varje förstorad bild i mitten av en av tabellerna. Som gäster njuta av festen, kommer bilderna sannolikt förmå dem att cirkulera runt inställningen.

Vid denna tidpunkt servettringar

Feature framträdande datum i parets historia i din bordsdekoration genom att utforma den dag servettringar. För att skapa dessa ringar, skära kartong ner i strimlor. På varje remsa av kartong, skriva ett datum från parets förflutna, tillsammans med en kort beskrivning av händelsen som inträffade vid denna tidpunkt. Wrap dessa remsor runt papper eller tyg servetter och säkra dem med lim för att skapa en informativ servettring.

Par Trivia tabletter

Se hur mycket dina gäster veta om paret i fråga genom att utforma par trivia tabletter. Komponera ett sortiment av trivia frågor om par och deras liv tillsammans. Skriv dina frågor förskurna tabletter. Placera en matta vid varje kuvert. Alert gäster till förekomsten av dessa, frågor, och uppmuntra dem att diskutera dem med på deras bord.

Buntar av ballonger

Ballonger är ett billigt sätt att förvandla din bordsskivan. Köp en uppsättning av ballonger i färger som matchar ditt parti tema. Blås dessa ballonger upp, och forma dem till en bunt genom att linda snöre runt baserna och säkra dem tillsammans. Placera varje vällustig ballong bunt i mitten av ett bord för att lägga spänning till dina kuvert.

Blänk Ljus Display

Inställning av bords strålande twinkle ljus är ett bra sätt att sätta stämningen för en kväll part. Köp små twinkle ljus tillsammans med silke blommor eller murgröna för att skapa din mittpunkten. Linda lampor runt murgröna eller blommor för att dölja ledningar. Köra dessa remsor av ljus och blommor runt bordet. Förlängningssladdar att ansluta varje sträng och ställa skapelser glödande. För att minska risken för olyckor, fästa förlängningssladdar till marken med elektriska eller tejp.