Hur kan jag dölja min soptunnor?

Hur kan jag dölja min soptunnor?


Utomhus soptunnor kan vara en illaluktande och ful störning i en annars attraktiv gård. Om du vill ha ett diskret sätt att dölja dina soptunnor från synen på besökare och förbipasserande, det finns flera alternativ för att hjälpa dig att utföra detta uppdrag.

Instruktioner

En växt säkrar runt det område där dina sopor burkar är, lämnar en öppning för enkel åtkomst. Hedges effektivt dölja burkarna från visa och skapa en trevlig sköld grönska. Blommande eller doftande buskar arbetar också för att dölja eventuella lukter som kan härröra från avfall.

2 Installera ett privatliv staket. Titta för privatlivet stängsel som är något högre än din soptunnor. Bygg en liten alkov i hörnet av ditt hus eller bredvid din friggebod, där du kan placera burkarna utom synhåll. Vinyl och träslag är typiskt lätt att hitta på din lokala hem förbättring butik.

3 växt prydnadsgräs runt det område där soptunnorna sitta. Prydnadsgräs växer vanligtvis snabbt och tätt, vilket skapar en sköld för att kamouflera din fula papperskorgen behållare och dölja dem ur sikte. Blommande gräs lägga till ett stänk av färg till din trädgård också.

4 Köp eller bygga en trä förvaringsbehållare för dina soptunnor. Sådana höljen har vanligtvis ett lock som lyfter upp så att du kan enkelt sätta in sopor i burkar, och dörrar i fronten som öppen, så att du kan snabbt dra dina burkar för att överföra dem till trottoaren. Versioner finns tillgängliga med en översta hyllan, liksom, för placering återvinningskärl av webbplatsen.

5 Installera en spaljé runt skräp kan området och plantera en klättring vinstockar eller murgröna vid basen. Som grönska växer, kommer det ytterligare skydda dina sopor burkar ur sikte. Blommande vinstockar är ett alternativ också, så länge du inte har något emot möjligheten att humlor.