Hur man testar DSL Filter

Hur man testar DSL Filter


Digital Subscriber Line (DSL) modem dela linjer i ditt hus med telefoner, faxar, telefonsvarare och andra enheter. Information som skickas av en enhet stör ibland med DSL Internet-anslutning. Detta är anledningen till att DSL-modem kommer ofta med filter, som du installerar på telefonjack med någonting annat än ett DSL-modem är ansluten till dem. Om du märker att DSL-anslutning blir värre eller skära ut helt och hållet, en av dina filter kanske inte fungerar som den ska. Här är hur man testar om dina DSL-filter fungerar:

Instruktioner

1 Koppla loss alla enheter i ditt hem som är anslutna till telefonlinjer utom DSL-modemet och en telefon.

2 Koppla alla DSL-filtret donglar från telefoner och andra enheter i ditt hem.

3 Anslut en DSL-filter i en telefonjacket och anslut telefonen till filtret.

4 Ring ett samtal till ett nummer som du kan binda upp medan du testar dina filter. Placera mottagaren nära en stereo eller högtalare som spelar musik eller annat tillhandahållande av buller.

5 Medan telefonsamtalet pågår, gå till en av snabbtestverktyg kopplade i avsnittet Resurser och klicka på "Starta test" eller "Begin Test". Välj en plats nära dig, om de får ett alternativ. Ta del av hastigheter ges i slutet av testet.

6 Lägg på luren och byta DSL-filtret med en annan, oprövade filter.

7 Upprepa steg fyra till sex tills du har testat alla DSL-filter. Om du märkt lägre prestanda på Internet hastighet test med ett av filtren än de andra, är att filtret sannolikt felaktig.