Monkey hantverk för barn

Monkey hantverk för barn


Införliva en farkost i en apa-tema födelsedagsfest eller utbildningsenhet låter barnen skapa något för att tjäna som en varaktig minne av upplevelsen. Se till förskola och unga elementära barn i skolåldern kan ta en aktiv roll i upplevelsen genom att välja hantverk som kräver några kunskaper utöver klippa och klistra.

Monkey papperstallrik masker

En hemmagjord apa mask kan potentiellt uppmuntra låtsas spela. Skär fjärdedel segment av den nedre änden av en papperstallrik för munnen och göra två runda ögon hål upptill. Rita ett par apa öron och näsa på en bit brun kraftigare papper och klipp ut dem (se Resurser för en mall som du kan skriva ut eller användas som ett mönster). Limma ett öra på varje sida av apans "ansikte" och limma näsan på toppen av utskärningen munnen segmentet. Skär ett gummiband som kommer att gå runt baksidan av barnets huvud och häfta det på varje sida av masken.

Pipe Cleaner Monkey Chain

Skapa en apa kedja dekoration av gropiga piprensare och pom-poms. Skär ojämn piprensare (tillgänglig på hantverk butiker) i små delar med två bulor styck. Böj bit piprensare i hälften att göra apa ben. Håll en liten bit av en rak piprensare framför benen för att bilda armarna och smörgås dem mellan två pom-poms. Använd en limpistol eller klibbig lim för att säkra apa kropp, armar och ben på plats. Limma tredjedel pom-pom ovanpå apans kropp att fungera som chef. Dekorera din apa med googly ögon och en liten pom-pom näsa. Läge två små pom-poms på varje sida av apans huvud för att skapa sina öron. Skär en svans av en liten bit av ett rakt piprensare och fästa den på baksidan av apan kropp. Göra flera av dessa apor i olika färger och curl ändarna av deras svansar tillsammans för att bilda en kedja.

Dricka för apa Koppar

Vänd vanliga dryckeskärl i apa cups att lägga stil på en apa-tema födelsedagsfest eller en vanlig mellanmål eller måltid. Skär fyra halvcirklar av brunt kraftigare papper. Fästa en till vardera sidan av en brun pappersmugg för att tjäna som öronen. Limma två tillsammans (så att de nästan bildar en cirkel) för att skapa munnen. Placera wiggly ögon precis ovanför mynningen. Skär en tunn svans av brunt konstruktion papper; böjer det runt fingret och fäst den på baksidan av koppen.