Hur man gör hantverk Av Nylon Roping

Hur man gör hantverk Av Nylon Roping


Nylontråd är en populär crafting objekt för barn och vuxna som tycker om jakt, vandring eller andra aktiviteter som kräver långa perioder tillbringade i det vilda. Fallskärm sladd har en nylonhölje runt sju starka kärnsträngar och specificerad för att hålla mellan 204 och 249 kilogram. Genom att skapa ett hantverk som en nyckelring med nylontråden, är inte bara utforma sig roligt, men ägaren är kvar med flera fötter sladd för användning i en överlevnadssituation.

Instruktioner

En gänga i båda bitar av sladden genom nyckelring så ringen är i mitten av sladdar, då orientera sladdar så man är i linje med den riktning du står inför och den andra är i linje parallellt med axlarna, som bildar ett kors. En sladd kommer att hamna ovanpå varandra. Orient sladdarna så botten sladden justerar parallellt med axlarna.

2 Häng den vänstra änden av den nedre sladd over the top sladd, sedan den högra änden över toppen sladd, med den högra änden längre bort från dig. Detta bildar två slingor.

3 väva nära änden av den övre sladden över slingan närmast dig och under slingan längst bort från dig.

4 Väv den bortre änden av sladden över slingan längst bort från dig och under slingan närmast dig, till vänster om den närmaste änden.

5 Grab ena änden av varje sladd i varje hand och dra isär för att dra en ruta stygn.

6 Upprepa stygn tills fläta är fyra inches lång. Även om det inte längre kommer att vara en topp och botten sladd, har du fortfarande samma sladd parallellt med axlarna och den andra sladden som pekar i den riktning du står inför, så upprepa med samma orientering slingor och väver.

7 Ta alla fyra lösa ändar tillsammans, göra en ögla med sladdarna ca 2 inches från det sista stygnet och dra ändarna genom öglan för att bilda en knut.

8 Trimma lösa ändar, om så önskas, håll sedan en ljusare varje lösa änden individuellt tills nylon och härdsmälta. Tryck på den smälta änden mot en kniv snabbt för att täta ändarna på sladden.