Hur man gör Personalized Hängetiketter

Hur man gör Personalized Hängetiketter


Oavsett om du säljer hemifrån eller äger en butik, går att sälja varor smidigare om en kund kan se till en hängetikett för produktinformation. Det finns gott om webbplatser som tillåter dig att skapa anpassade hänga taggar, men i 2010-talet oroliga ekonomi, spara pengar som du kan är viktigt. Spara pengar genom att skapa och skriva ut dina egna taggar kommer att bidra till att öka din vinst. Detta är ett snabbt och enkelt sätt att sälja dina produkter, utan att behöva beställa och vänta på att någon annan ska göra dina taggar för dig.

Instruktioner

Gör personifierade hänga taggar för att hjälpa dina produkter sticker ut

1 Öppna en fotoredigeringsprogram och välj en tom sida. Välj alternativet formverktyg i din mjuka ware och göra ett rutnät på sidan. Ange din produktinformationen i den första nätet. Detta kommer att omfatta detaljer som pris eller storlek. Att utnyttja tid, kopiera informationen från den första gallret och klistra in den återstående galler.

2 Gå in filen och välj förhandsgranskning för att se hur etiketterna ska se ut. Om du är nöjd tur på skrivare och lägga kartong till mataren. Välj tryck; när etiketter är klar med utskriften låt torka i fack för ungefär fem minuter att undvika att bläcket smetas ut.

3 Klipp enskilda etiketter från kartong. Använd hål för att göra ett litet hål i toppen av etiketten. Var noga med att inte slå igenom någon tryckt information. Skär band i två eller tre tum sektioner och slinga genom hålet. Tie ändar tillsammans.

4 Häng etiketten över en knapp eller rum under en kick för användning på kläder. Om ingen knapp eller snap finns försöker binda till ett inre etikett. För övriga poster, leta efter en yta som du kan binda etiketten. I händelse av att det finns inget där att hänga eller binda taggen, är ett annat alternativ du har tejpa eller sätter etiketten till handelsvaror.