JVC DVD-inspelare Problem

JVC DVD-inspelare Problem


Ägare av JVC DVD-produkter har rapporterat flera problem med enheterna. I många fall, de problem som återges enheterna värdelös. Även i vissa fall, maskinerna var äldre än ett år som de flesta tillverkare garantier typfallet omfatta vissa användare rapporterat problem som förekommer i mindre än ett år. Problem varierade från specifika funktions misslyckanden, såsom lastning eller inspelning, för att slutföra fel på enheten.

lastning Problem

Ett problem rapporterade om JVC DVD-spelare är att enheten stannade permanent i "Loading" -läge. Spelaren visar typiskt ett blinkande "Loading" indikator som ett självtest när användaren första befogenheter spelaren. Cykling av denna självtest bör endast pågå ungefär en minut; emellertid, efter en tid i drift, detta viss användare funnit att enheten kvar i detta läge vid alla tidpunkter. Eftersom ingen drift av enheten är möjlig medan denna självtest kvarstår problemet återges DVD-spelaren oanvändbar.

Inspelningsfunktion ur funktion

Ett annat rapporterade problem om en JVC DVD-spelare involverade en situation där användaren var tvungen att dra alla elkablar i samband med en out-of-order TV, inklusive elkablar till DVD-enheten. Användaren tvungen att lämna de olika tv-associerade enheter utan strömanslutning i cirka tre veckor. Efter slutförandet av TV-reparation, användaren fann att inspelningsfunktionen i JVC DVD, som hade fungerat innan du slår av strömmen, inte längre används.

Upphör att Operate

En annan användare beskrev ett problem med en JVC DVD där, efter mindre än ett år, misslyckades att enheten inte fungerar. Denna användare rapporterade att insatsen / mata funktioner fortfarande drivs utan att DVD-enheten skulle stänga sig inom ungefär en halv minut efter att de slås på. En annan användare rapporterade en halv i serviceenheten plötsligt misslyckas efter ett år och.

Auto Tune Channel Problem

Ett annat problem rapporterade om JVC DVD involverade ett problem med kanalen tuner. Denna ägare rapporterade att efter ett intervall i tjänst, som särskilt JVC DVD modell plötsligt började slumpmässigt byta kanal utan anledning. Således, om du spelar in ett TV-program, kan du inte räkna med att få programmet spelas in helt på grund av att DVD spontant bytte kanaler.

Dålig företagets rykte

Ett antal personer har kommenterat kända problem med JVC produkter och rapporterade känd defekt JVC produktlinje. De ytterligare problem i DVD sortimentet ingår sådana saker som dåliga DVD-enheter med dubbla däck heter och diskfel på de flesta DVD-skivor efter flera månader i drift. Rapporterna på denna konsumentklagomål webbplats blogspot översteg 600 sidor inlägg från JVC användare. Problem med JVC produkterna är inte begränsade till DVD-spelaren linje av produkter; ägarna hade många klagomål om JVC TV-apparater.