Speciella gåvor för en syster 40-årsdag

Speciella gåvor för en syster 40-årsdag


När din syster träffar 40 år milstolpe, ge henne något som är genomtänkta och har en känsla av hennes personliga stil. Till exempel, kan hon njuta av en sterling silver graverad bildram av familjen eller ens något så enkelt som en bukett blommor med ett hjärtligt meddelande. I vilket fall som helst, för en syster 40-årsdag, ge något sentimental och elegant att hon kan njuta av tiden på gång.

Vin

Speciella gåvor för en syster 40-årsdag


Genom 40 års ålder, smak är mest sannolikt att förbättras. Om din syster är en vin älskare, kommer denna gåva får massor av användning. Även om hon bara har ett glas eller två med middag, kan du göra det speciellt genom att lägga till en hemmagjord kupong som anger var och när två av er kommer att dela vinet. Till exempel med att Merlot hon gillar med middag inkluderar en kupong säga: "Detta är delas med mig och min syster den 3 april på 8:00 efter alla barnen har somnat." Denna gåva kommer att ge dig och din syster ensam tid tillsammans.

Personligt Picture Frame

En personlig bildram är elegant, enkel och mycket personligt --- något hon kan vårda forever. Inkludera den bilden av båda dig när du var yngre, eller bilden av dig fastställande håret på sin bröllopsdag. Att leverera en uråldrig fotograferar gör detta en gåva kan hon alltid minnas. För en ännu mer personlig touch, gravera en kort men söt känsla på ramen - till exempel ett fotografi av er båda barn med orden "till min bästa vän."

Hennes val Spa Day

Speciella gåvor för en syster 40-årsdag


Turning 40 är en stor sak, så är chansen att du kommer att vilja dra ut alla hållplatser för din syster. Skicka henne på en dag av vila och avkoppling. Du kan boka en heldag som omfattar tjänster av hennes val. För att göra det roligt, gör det som en syster för dag händelse. Tag tillsammans och reminisce om gamla pojkvänner och nya karriärer.