Saker att göra av Herr Näsdukar

Saker att göra av Herr Näsdukar


Näsdukar är inte lika populär en handelsvara som de en gång var, och är nu oftast bara ses som ett dekorativt element i en mans kostym ficka. Om du har en massa mäns näsdukar som måste komma till god användning, det finns ett antal båtar idéer som du kan utforska.

Näsduk Fönster Valance

En färgstark näsduk valens kan lägga intresse för ett fönster. Se till att näsdukar du använder är rena och strukna platt. Sy två uppsättningar av sju näsdukar början till slut. Placera dem ovanpå varandra och sy dem över den övre kanten. Sy en annan remsa omkring en tum ner från din första raden av sömnad. Detta kommer att skapa en kanal för gardinstång.

små kuddar

Skapa en enkel, dekorativ kudde med två mäns näsdukar. För att göra kudden höljet, placera två näsdukar ovanpå varandra, med insidan av kuddfodral utåt (de goda sidorna av näsduken ska vara vänd in, vidrör varandra. Sy näsdukar tillsammans runt kanterna, hålla om 2 inches av omkrets unsewn. Vrid örngott ut och in så att de goda sidorna är nu utåt. Stuff 2-tums unsewn hål med vadd och hand sy hålet stängt.

dospåsar

Påsar är små tygpåsar som innehåller potpurri och hålls i lådor och garderober för att hålla dem luktar färskt. För att göra en påse, lägga en näsduk rätsidan nedåt. Placera 2 msk potpurri i mitten av tyget och samla kanterna och knyta ihop dem med ett snöre eller en bit av band.

BORDLÖPARE

Arrangera ett antal näsdukar med samma färgschema i ett överlappande diagonalt mönster i mitten av tabellen. När du har ett arrangemang som ser bra ut, stift näsdukar tillsammans och sy för hand eller på en symaskin.

Täcke

Om du har quiltning erfarenhet kan du sy olika näsdukar tillsammans för att göra ett mönster för den främre delen av ett täcke. Skär en stor bit av tyg för stöd, sy ihop bitarna och fyll med vadd.

wrap

Istället för att använda engångsplastsmörgåspåsar i ditt barns lunch, göra några åter wrap. Börja med en ren näsduk och sy i en livsmedelssäker vinyl foder. Lägg till lite kardborreband för stängning och du har en wrap som kan fungera som en plats matta när den öppnas upp.