Hur man överlever i skolan samtidigt vara klassens clown

Hur man överlever i skolan samtidigt vara klassens clown


Kännetecken för en klassens clown inkluderar störande beteende; en längtan efter uppmärksamhet; över genomsnittet eller omvänt, dålig inlärningsförmåga; emotionell osäkerhet; omogenhet och hyperaktivitet. Även klass clowner kan vara rolig och underhållande, deras överlevnad i skolan hänger på social acceptans inför en lärares auktoritet. Med andra ord, om en klassens clown vill överleva i skolan, samtidigt som behandlar berg-och dalbana av reprimander, uppsägningar och kvarhållanden för störande beteende, han bättre har några goda vänner.

Instruktioner

1 Gör din hemläxa och andra uppdrag noggrant och i tid. Om du ska ta på sig rollen som klassens clown, förstå att klass störningar kommer att slå poäng från ditt deltagande klass. Kompensera genom att göra bra akademiskt arbete.

2 Hitta en kärngrupp av nära vänner som förstår dig. Klass clowner tenderar att vara populär, eller så är de loners - se till att du är den populära typ. Att ha ett stödsystem av nära vänner kommer att hjälpa till när du är i trubbel hemma och i skolan för att störa klassen.

3 Säg bra skämt och vara lustiga. Om du ska överleva som klassens clown, måste man åtminstone vara rolig. Kanske dina skämt faktiskt kommer att göra din lärare skratt och hon kommer att gå lättare för dig för att störa klassen.

4 Håll positiv i tider av reprimand. En bra klass clown bör ta kritik och straff bra som han eller hon kommer att medföra dem regelbundet för hans eller hennes störande beteende.