Hur man gör Anime Girls sidled

Hur man gör Anime Girls sidled


Rita en sidoprofil av en kvinnlig anime karaktär är i allmänhet mer utmanande än att dra en framifrån. Många börjar konstnärer kämpar med att hitta en process för att göra ansiktet och kroppen ser bra ut. Lyckligtvis finns det en enkel process som kan användas för att hjälpa till att kartlägga sidoprofil. Alla en konstnär behov är de grundläggande principerna för figurera att dra för att skapa iögonfallande ritningar.

Instruktioner

En Studera en befintlig bild av en anime flicka sidoprofil. Anteckna din motivets proportioner och struktur från sidan. Ta del av alla delar av kroppen, vars former och proportioner är svårt att rita, såsom händer, hår och läppar.

2 Öva ritning kvinnliga anime figur med en blyertspenna. Tryck lätt och försöka att inte radera någon av dina misstag. Koncentrera dig på att bekanta sig med form och formen på den kvinnliga kroppen och ansiktet. Ta del av områden som tar fram feminina egenskaper din karaktär, såsom läppar, ben, käke struktur och mage.

3 Rita kvinnlig figur med en anime teknik - vilket innebär att du bör förenkla delar av kroppen såsom rynkor i ansiktet, delar av håret, och skuggning av kläder. Öva driver och minimera ansiktsdrag också. Skissa ögonen på din karaktär stor, och näsa och läppar av din karaktär liten. Fokus på skissa förenklade konturer din kvinnlig karaktär för att skapa en anime kvalitet i dina ritningar.

1 Skissa utkast på ritningen. Rita en cirkel för att kartlägga din karaktär huvud och sträcker sig en linje från nedre högra sidan av din cirkel - detta kommer att kartlägga nacke och rygg. Kurva ryggraden för att matcha önskad pose. Skapa bålen och höfterna av din karaktär genom att rita två rutor längs ryggraden. Penna sidorna av övre låda böjda utåt för att kartlägga båge av ryggen och utvidgningen av magen. Förlänga bredden av höfterna för en feminin look.

2 Rita utkast till ben och armar av motivet. Rita en linje från bålen att kartlägga din karaktär synliga arm. Om du vill att båda grenarna av karaktären att vara synlig, dra andra linje som sträcker sig från bålen. Radera någon del av den andra raden som är täckt av bålen. Rita två linjer som sträcker sig från höfterna för att kart posen av benen.

3 Skissa grundläggande formen av din anime flicka med ditt utkast som en riktlinje. Tryck lätt med din penna och arbete långsamt. Inte dra några kläder eller uppgifter om din figur såsom läppar och ögon. Fokus på skissa den organiska konturerna av motivet. Definiera kurvan av ryggraden med jämna drag. Förstärka feminina egenskaper motivet genom att dra armarna tunn, benen större, och bålen små. Radera alla delar av kroppen som överlappas av delar i förgrunden.

4 Pencil konturerna av din karaktärs ansikte. Förläng jawline från botten av cirkeln. Rita en linje från nacken och skissa upp din karaktär huvud. Flytta mot pannan och skapa näsryggen genom att rita en U-formad linje doppas inåt. Skissa botten av näsan och skapa konturerna av läpparna. Kurva din linje strax under läpparna att utveckla hakan och bifoga hakan till käklinjen. Inte mer än överdriva någon av ansikts proportioner. Hålla näsan och läpparna mindre än den panna och haka. Använd din bild av en anime flicka sidoprofil som en guide.

5 Radera markeringar i ditt utkast. Kolla över din karaktärs disposition och justera eventuella misstag hittades. Lätt skissa kläder över din karaktär. Tillåta kläderna för att följa formen av kroppen för en naturlig look. Drar inte några detaljer om kläderna ännu, fokusera på att skapa en realistisk kontur först. Skissa dina tecken ögon, hår och öron. Skissa ögonen stora och runda för en söt, anime effekt. Placera öronen så att deras tips är efter halva tiden av ögonen - detta kommer att förstärka sin storlek. Skissa hårfästet i pannan på din karaktär att kartlägga flödet av hennes hår. Rita hårets huvuddragen och använda tjocka strängar för en komisk effekt.

6 Rita detaljerna i karaktärens kläder. Skissa på något blixtlås, remmar, knappar, texturer och mönster som finns. Rita veck i kläder för en naturlig look. Förenkla strukturen på dina tillbehör när det är möjligt. För bälten, undvika skissa omfattande yta detalj av spännet. För blixtlås, dra huvuddragen och fokusera mindre på att skapa matchande mönster av tänderna. Arbeta långsamt och justera eventuella fel du hittar när du ritar.

7 Radera alla fläckar och extra blyertsmarkeringar i din ritning. Mörkare karaktär genom att spåra över dina rader hårt med en penna. Granska din rita en sista gång och korrigera eventuella misstag hittades. Bläck ritningen genom att gå över dina rader med en svart penna. Arbeta långsamt och radera alla blyertsmarkeringar. Skugga ritningen med pennan med hjälp av en tvär kläckning teknik för att komplettera bilden.