Idéer för Desk Växter

Idéer för Desk Växter


Placera en anläggning på skrivbordet är ett enkelt sätt att lägga till karaktär och värme till din kontorslokaler. Inte bara växterna ger en behaglig estetiskt utseende, många har upplyftande symbolik i samband med dem, liksom. En sådan anläggning är krysantemum, som är associerad med glädje i östra Asien. När du väljer en anläggning för ditt skrivbord, välj en som inte kräver fullt solljus och som har en långsam tillväxt cykel, såsom en kaktus eller spindel växt.

Mor-in-law Tongue

Moder-in-law Tongue, även kallad en orm växt, är en lämplig skrivbord anläggning eftersom det kräver lite utrymme, på grund av den distinkta vertikala tillväxten av sina blad. Anläggningen växer naturligt i tropiska skogar i afrikanska länder, såsom Nigeria och Kongo-Kinshasa. Mor-i-lags Tongue ger en vit blomma nära toppen av sin stam och har mörkgröna blad; plantan växer upp till 3 fot i höjd. Trots sin popularitet, dessa växter är giftiga, enligt University of Kansas sjukhuset, så håll dem utom räckhåll för barn och djur.

krysantemum

Enligt National Chrysanthemum Society, historia krysantemum, även känd som "mammor" går tillbaka till 1500 f.Kr., när de odlades i Kina. I själva verket, en av Kinas antika städer, Chu-Hsien, namngavs efter krysantemum. Deras förening med lycka - som härrör från Japans årliga festivalen av lycka, som en hyllning till krysantemum - gör dessa blommor en smart val för att lyfta kontorsanställda sprit. Mums är också populär för sina färger som innehåller gul, orange och rosa.

Kaktus

Kaktus växter är bra val för kontorsdator ornament eftersom de inte kräver en hel del underhåll. Men det är bättre att placera en kaktus växt bredvid ett fönster för att se till att den får tillräcklig solljus för sin växande behov. Kaktusar är långsamväxande, så kontorsarbetare inte behöver oroa sig för beskärning eller dvärgväxt sin tillväxt för att hålla dem lämpliga för ett skrivbord. En särskild kaktus arter, julen kaktus, kommer i en mängd olika färger, såsom rött, orange och rosa. Dessa växter har en hög tolerans torka, så vattenbehov är minimala.

spindel Växt

Enligt Colorado State University Extension, gör spindel växter kräver inte direkt solljus för att växa, vilket gör det möjligt för dem att frodas i inomhusmiljöer. Spider växter är också flexibla när det gäller hur mycket fukt som de behöver i sin jord - medan övervattning kan vara skadligt, kan de också drabbas av blad spets brinna om de blir för torr. Spider växter känns igen på sina smala gröna blad, som har gula ränder. Bladen växer upp till 15 inches lång, vilket gör dem en hanterbar anläggning för stora kontorsbord. Som en bonus, kämpa de luftföroreningar inomhus, enligt NASA studie om krukväxter som ren luft.