Hur konvertera en DVD till 1080p MPEG4

Hur konvertera en DVD till 1080p MPEG4


Om du har en DVD som du vill titta på din 1080p datorskärm och lagra på hårddisken, konvertera skivan till en MPEG-4-fil med HDTV-upplösning. Fri programvara dekrypterar filer från DVD och kodar dem med olika media-codec. Enligt CNET, HD-skärmar har en skärmupplösning på 1920 pixlar med 1080 pixlar och reproducera varje pixel som en 1080p MPEG-4-filen innehåller. Med MPEG-4 kopior av dina DVD-skivor, kan du strömma video på internet och redigera video med programvara.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera gratis programvara från Digiarty webbplats (se Resurser.) Kör programmet.

2 Sätt din källa DVD och klicka på "DVD-skiva" för att ladda skivan i programmet. Klicka på "DVD Path" för att välja den mapp där du vill spara din MPEG-4-filen.

3 Klicka på "till MP4" längst ned på skärmen. Klicka på menyn "Output Profile" och dra musen för att "Anpassad storlek och Keep Aspect Ratio." Klicka och dra musen över "videoupplösning" bredd belopp, som är "720" Tryck på "Backspace" på tangentbordet för att ta bort det belopp, och skriv in "1920."

4 Klicka på "Start" för att dekryptera DVD och koda filerna i MPEG-4-format.

1 Ladda ner och installera DVD-rippning programvara från Free Star (se Resurser.) Kör programmet.

2 Sätt i DVD du vill dekryptera, och klicka på "OpenDVD." I huvudfönstret, markera rutan bredvid varje fil du vill dekryptera från skivan. Klicka på rullgardinsmenyn bredvid "Audio" och dra musen till "AC3."

3 Klicka på menyn "Profile" och dra musen för att "MP4 --- wide screen." Klicka på "Bläddra" för att välja en output mapp på hårddisken. Klicka på "Rip" för att skapa en HD MPEG-4-filen från DVD.

1 Ladda ner och installera skiv dekryptera program och video-konvertering program från DVD Video Soft (se Resurser.) Kör DVD Decrypter.

2 Sätt din källa DVD och klicka på "Browse" för att hitta en utgång mapp. Klicka på "Spara till PC" för att rippa skivan till din valda mapp.

3 Kör Freemake filkonverterare. Klicka på "Video" för att öppna en filhanterare på din hårddisk. Dubbelklicka på mappen som innehåller dina dekrypteras DVD-filer att ladda mapp i konvertering programvara.

4 Klicka på "till MP4" längst ned på skärmen. Klicka på rullgardinsmenyn under "Preset" och dra musen till "digitala mediespelare." Denna inställning kommer att ge 1080p upplösning.

5 Klicka på "Spara till" för att välja ut mappen. Dubbelklicka på mappen och klicka på "Konvertera" för att koda videon.