Hur skapar jag en ö piedestal?

Hur skapar jag en ö piedestal?


Island piedestaler är fristående skåp som finns i större kök. Sockeln är inte lika bred som en vanlig bänkskåp för att möjliggöra att placera bar typ stolar under ett brett bänk läpp som sträcker sig runt omkretsen. Om du har utrymme för en ö piedestal, kan man lägga elegans och ger dig mer bänk utrymme och matlagning utrymme. Du kan även använda en ö piedestal för att separera köket från matplatsen.

Instruktioner

1 Duka såg till 45 grader och geras båda kanterna av varje bit av plywood, med säden. Kör en sträng lim längs varje gerade kant. Står de fyra bitar och placera fyra bandklämmor runt rutan. Dra åt ordentligt. Låt limmet torka under en timme. Du bör ha en rektangulär låda, 22 inches bred, 48 inches lång och 35 1/4 inches tall.

2 Mitre ändar bort av de fyra delarna av poppel, men inte förlora någon av längden. Med skruvborr, förborra längs längden av alla fyra bitar med 3/16 tums borrkronan. Sätta skruvmejselspets i den sladdlösa borr och skruva alla fyra stycken längs den övre kanten av rutan i jämnhöjd med den övre, i sina respektive platser, med 1 1/4 tums skruvar. Bitarna passar endast om de ska passa. Förborra fler hål rakt ner vertikalt genom poppel med borrkronan. Detta är dubben som du använder för att fästa toppen.

3 Placera gran plywood ner ovanpå sockeln och centrera den. Crouch ner på knä nedanför toppen. Använda skruvdragare med Phillips spets och 1 1/4-tums skruvar, skruva toppen till sockeln genom hålen i skruv cleat som du just borrade.

4 Mitre ändar bort av tall bitar, men inte förlora någon längd. Kör en sträng av lim längs den yttre kanten av den övre. Nail tall bitar till kanten, spola med toppen hela vägen runt, föra gerade hörn tillsammans. Detta är din fascia.

5 Placera ön piedestal där du vill ha den i rummet. Borra hål, avstånd dem jämnt vid en 30-graders vinkel nedåt genom kanten av sockeln, en tum upp från där den vidrör golvet. Med användning av 3-tums skruvar, skruv piedestalen till golvet. Sockeln är nu klar för Formica eller kakel.