Hur man fäster en elektrisk gitarr Strap

Hur man fäster en elektrisk gitarr Strap


En elektrisk gitarr rem används av gitarrister som vill spela gitarr när du står. Elektriska gitarrister spelar stående oftare än akustiska eller klassiska gitarrister. Av denna anledning, band knappar är standard på elgitarrer. Metoden för att fästa en elektrisk gitarr rem varierar beroende på vilken typ av bandet knappar installerade på gitarr. Vissa elektriska gitarrer har låsrem knappar kallas rem lås. Dessa har två stycken som låser ihop för att hålla bandet på plats. Samma band används för band lås och normala band knappar.

Instruktioner

1 Tryck ned på slutet av elgitarr bandet där hålet befinner sig. En slits är ansluten till hålet kommer att öppna upp. Du behöver skåran öppen för att fästa en rem till en gitarr rem knapp.

2 Skjut upp på bandet knappen i skåran i slutet av gitarrband. Remmen knappen kommer att sluta gå genom slitsen när den nedre delen av bandänden träffar stolpen av bandet knappen. Ett hörn av gitarr rem kommer fortfarande att vara över toppen av bandet knappen.

3 Tryck ned på hörnet av bandänden som är över bandet knappen. Det kommer att falla under bandet knappen. Hela övre delen av bandet knappen bör vara över toppen av gitarr rem.

4 Tryck på elgitarr bandänden att se till att skåran är stängd. Detta kommer att bidra till att förhindra bandet knappen från att oavsiktligt falla genom slitsen.

5 Upprepa stegen för andra bandet knappen.

1 Dra mittknappen för att låsa upp bandet låset.

2 Skjut den övre delen av bandet låset av pjäsen ansluten till gitarr. Den glider av vid en 90-graders vinkel mot stolpen fäst på gitarren. Verket fäst gitarren ser ut som en vanlig rem knappen.

3 Fäst elgitarr bandet till bandet knappen. Använd samma steg som används för att fästa en rem till remmen knappen i föregående avsnitt.

4 Skjut överstycket tillbaka på bottenstycket av bandet låset. Bandet låset klicka för att indikera den är låst på plats.

5 Upprepa stegen för andra bandet låset.