Hur fixar laserskrivare vertikala linjer på HP LaserJet 4000

Hur fixar laserskrivare vertikala linjer på HP LaserJet 4000


När HP LaserJet 4000 är i bruk, är tonern värms upp och fastbränd på papperet för att skriva ut text eller bilder. Under normal drift, kan de olika plast flöden och rullar inuti skrivaren blir smutsig, vilket ibland leder till vertikala linjer visas på dina utskrifter. Du behöver inte köpa en ny skrivare för att åtgärda problemet. Att bli av med de vertikala linjerna endast kräver rengöring av insidan av skrivaren eller ersätter tonerkassetten.

Instruktioner

1 Håll ned LaserJet 4000s strömbrytaren i tre sekunder för att stänga av skrivaren. Dra ur 4000s strömkabeln från vägguttaget.

2 Lyft upp plastlocket på ovansidan av HP LaserJet 4000. tag i främre änden av tonerkassetten plast och dra den framåt något. Lyft ut patronen ur LaserJet 4000.

3 Använd en mjuk trasa för att torka av den exponerade plastpappersstödet mot baksidan av det öppna området i HP LaserJet 4000. Lyft upp det gröna handtaget längst till höger änden av plast rektangulära pappersbrickan. Plattan är placerad mot framsidan av den öppna arean.

4 Torka av båda sidorna av pappersbrickan. Tryck det gröna handtaget tillbaka och skjut tonerkassetten tillbaka in i HP LaserJet 4000.

5 Ställ in övre plastlocket tillbaka och koppla in LaserJet 4000S kabeln. Slå på skrivaren och skriva ut ett textdokument för att se om vertikala linjer fortfarande visas.

6 Koppla ur skrivaren och öppna den övre luckan igen om linjerna kvarstår. Dra ut tonerkassetten och sätt i en ny HP 27A eller HP 27X tonerkassett. Stäng den övre luckan och slå på skrivaren.