Pitcher Plant Care Sheet

Pitcher Plant Care Sheet


Flugtrumpetväxter (Sarracenia) eller apa koppar är köttätande växter som äter fel och växa upp till 3 feet tall i rätt miljö. En av kannan anläggningens favoriträtter är gula jackor, enligt My Carnivore webbplats.

Belysning

Starkt ljus är att föredra framför direkt solljus. Brett spektrum växtlampor fungerar bra för inomhus trädgårdsskötsel, men bör hållas på avstånd för att inte överhettnings växter. Om en kanna växt är spindly det inte kan ta emot tillräckligt ljus.

odlingsförhållanden

Flugtrumpetväxter som fuktiga markförhållanden och en fuktig miljö, som du skulle hitta i ett växthus. Växter som odlas i torra förhållanden kan inte utveckla kannor. Flugtrumpetväxter kommer att göra bra i del skugga utomhus under varmare, fuktigare väder. Låt inte din kruka anläggning utanför om temperaturen förväntas sjunka under 10 grader C.

Matning

Flugtrumpetväxter som hålls inomhus behöver matas. Mat kan vara i form av ett vattenlösligt gödningsmedel för syraälskande växter blandad på 1/8 tsk per liter vatten tillsätts direkt till kannan, eller så kan du lägga till flugor eller ett par kackerlackor till kannan. Nyinköpta pitcher växter eller växter som har haft sitt vatten dräneras, måste ha vatten till krukorna eller kommer de att torka ut och dö.