1940-stil inredning

1940-stil inredning


Oavsett om du är en historia buff eller om du helt enkelt föredrar mer traditionell inredning, på 1940-talet är en säker källa till dekorativa inspiration när du planerar ett rum. Denna tidsperiod kännetecknas inte bara av andra världskriget, men också av en tydlig uppsättning typiska konstruktionssystem. Även villaägare i 1940-talet inredda i stilar som sträcker sig från American viktorianska till moderna, dessa stilar alla presenterade några av samma element. Genom att använda dessa gemensamma element i din egen inredning, kan du emulera stilar som hjälpte definierar en era.

Instruktioner

1 Välj koordinerande färger i dämpade toner för att dekorera rummet. 1940 rum presenterade dämpat, gråtoner och lite variation i färgerna - till exempel använda samma nyans av lavendel i draperier, matta och kuddar. Vissa mindre rum kan även använda endast två färger som grönt och vitt.

2 Placera en matta i mitten av rummet. Oavsett om ditt golv är matta eller linoleum - vilka båda är lämpliga för denna typ av inredning - en orientalisk eller färgat matta i mitten av rummet lägger till sin karaktär.

3 Dekorera mantel med en liten stående klocka och en ljus i mässing eller silver ljusstakar. Häng en rund spegel ovanför manteln.

4 Införliva blommönster i hela rummet. Till exempel, är en blom- ryckt soffa klassiska 1940 design - möbler bör väljas för komfort före allt annat, men.

5 Placera möbler som sidobord i hela rummet, välja bitar med höga, smala ben. Kortare möbler, som ett soffbord, bör ha tjocka och enkla ben utan någon carving.