Hur man använder en Bernina bernette 65

Hur man använder en Bernina bernette 65


Bernina bernette 65 är en symaskin konstruerad för enkel hantering och laddad med funktioner som är till hjälp för nybörjare, såsom en automatisk nål-trädning, ett steg buttonholer och en drop-in spolen systemet. En referenshandbok finns på maskinen, vilket gör det snabbt och enkelt att hitta ratten för den perfekta sömmen.

Instruktioner

1 Anslut din symaskin. Se till att det är på en stabil arbetsyta med gott om utrymme för att arbeta med tyget. Slå på maskinen.

2 Skjut spolen i spolen enheten. Enheten ligger nära symaskinens fot, som håller nålen. Spolen enheten på Bernina bernette 65 är en toppmatad spole och är markerad med pilar som visar hur det ska glida in. Skjut tillbaka locket över spolen när den är laddad.

3 Trä maskinen. Säkra ditt val av tråden till trådhållaren längst upp till höger Trä det genom maskinen efter pilarna. Tryck på spaken ligger nära nålen använda den automatiska nål-threader.

4 Se den inbyggda snabbguide ligger som ett bildspel ut längs basen av maskinen. Välj en söm typ och ställer in ratten för att sömmen.

5 Placera tyget längs de styrande och under nålen. flytta manuellt nålen i tyget där du planerar att börja sy. Flytta pressarfoten i det nedre läget, där det är i kontakt med tyget.

6 Tryck på fotpedalen för att börja sy.