Hur man fyller Vaser

Hur man fyller Vaser


Om du har turen att få blommor varje år för Alla hjärtans dag, din födelsedag eller din bröllopsdag, kan du ha samlat en stor samling av vaser. Om du inte är den vanliga mottagare av blommor, kanske du vill träffa några yard försäljning för att se om du kan hitta några av dessa billiga behållare. Fylla en vas med vatten och blommor är bara ett av många sätt du kan använda mångsidiga fartyg.

Instruktioner

1 Layer olika typer av torkade bönor och baljväxter, såsom ärter, svarta bönor, gula linser och röda bönor, i en tydlig vas. Använd den som ett dekorativt objekt på köksbänken. För en liknande effekt, använder olika former och färger av pasta.

2 Fyll en smal hals vas med fjädrar som du hittar medan ute. Eller fylla en bredare vas med bitar av mossa, kottar och andra naturliga torkade skatter du hittar. Peta fjädrar till potpurri för en organisk mittpunkten.

3 Placera ett ljus i mitten av en kort, bred vas; fylla tomrummet med kaffebönor för en aromatisk ljusstake. Knyt en dekorband runt vasen för en extra touch. Prova samma teknik med polerade stenar eller andra ej brandfarliga föremål.

4 Gör ett matchande set av boken hållare genom att fylla två tydliga vaser med stenar eller sand toppade med några av dina favorit snäckskal.

5 Klipp huvudet ifrån tillräckligt färska blommor för att helt fylla en glasvas. Använd starka färger blommor, eller gå monokromatiskt med alla vita för ett elegant utseende. Arrangemanget kommer inte att vara länge utan vatten, men det kommer att göra en stark dekorativa uttalande för en supé.

6 Float en enda blomma i en överdimensionerad vas fylld med vatten. Eller hoppa blomman tillsammans; tillsätt en droppe karamellfärg till vattnet för en enkel dekoration i en klar vas.

7 Ställ ett udda antal identiska vaser på bordet. Fyll dem med godis för en nyckfull mittpunkten. Färg jelly beans, pepparmint och folieklädda choklad är några läckra val.

8 Gör en säsongs dekoration eller mitt genom att fylla en vas med färgade ägg, frukt, godis majs, tranbär eller juldekorationer. Klä upp din vas med en längd att samordna band eller båge.

9 Samla alla oanvända nycklar i ditt hus; fylla en liten vas med dem. Placera den på soffbordet för en one-of-a-kind konversation lappar. Vintage kulor, gamla mynt eller bitar av trasiga eller inkompatibla vintage smycken skulle också vara attraktivt.

10 Vänd en lång, tydlig vas upp och ned för att använda den som en glaskupa över en samlar objekt som du vill visa upp, såsom en antik docka eller leksak.