Idéer för att visa mitt dop gynnar

Idéer för att visa mitt dop gynnar


Precis som vid en bröllopsmottagning eller födelsedagsfest, kan du ge ut favörer vid ett dop fest som ett sätt att tacka dina gäster för att delta. Det finns en mängd olika sätt du kan visa din dop gynnar så att de är synliga för gäster att greppa och ta med sig hem. Om du behöver idéer för att visa dina favörer, använd display metoder från andra festligheter som inspiration för att visa dina dop present.

korgar

Korgar kan användas för att visa dina dop favoriserar. De finns i olika storlekar och former, och kan dekoreras med t.ex. band och blommor i färger som matchar ditt dop fest dekor. Du kan lägga alla dina favörer i en korg, eller ha flera korgar med dop gynnar i dem.

tabeller

Ställ ut ditt dop present på borden. Prydligt ordna dem alla på ett bord vid ingången till dop fest. Du kan också använda dem som en del av dina bord center och placera en grupp av gynnar i mitten av varje bord. En annan idé är att sätta en tjänst vid varje plats inställning på borden.

stolar

Du kan använda stolar som ett sätt att visa dina dop present. Du kan placera varje tjänst i en påse eller en påse med handtag, och hänga var och en på stolar. Eller, bifoga ett band till dina favörer, och hänga dem på stolar. Du kan också placera gynnar på sätet av stolar och har gäster få dem innan de sitter ner. Om du använder denna idé, har någon vid ingången till dop firandet informera gästerna att deras favörer är på sätet för sina stolar så att de inte kommer att sitta på dem.

Hantverk

Gör ett hantverk, såsom ett dop favör träd, för att visa dina favörer. De kan hängas från trädgrenar med ett band eller, beroende på vad de favörer är, kan placeras på grenar och göras för att se ut som löv. En annan hantverk idé är att göra eller få ett träkors, och fästa krokar från att hänga dop gynnar. Detta kors skulle kunna hängas på en vägg eller stöttas upp på ett bord.