Vad är straffet för att köra ensam med en körkortstillstånd i Florida?

Vad är straffet för att köra ensam med en körkortstillstånd i Florida?


Florida, liksom många stater använder en graderad licensieringsprogram, som innebär vissa begränsningar vid tonåren förare men hjälper dem att få värdefull körupplevelse innan de får fria licenser. Alla tonåringar i åldern 15 till 17 måste ha en körkortstillstånd för åtminstone ett år och logga minst 50 timmars körning erfarenhet innan de kan ansöka om en klass E operatörslicens, eller "mellanliggande licens." Med en körkortstillstånd, kan en tonåring träna för mellanlicenstest under uppsikt av vuxen.

Körning med tillstånd

Vid körning med en körkortstillstånd, inte bara måste du köra med en vuxen, men hon måste vara minst 21 och har sin egen körkort. Dessutom måste denna licensierade vuxen sitta i framsätet hela tiden medan du kör. innehavaren av ett körkortstillstånd får under inga omständigheter köra ensam. Lagligt, kan du köra endast mellan klockan 06:00 och 19:00 under de första tre månaderna efter att ha fått tillstånd och mellan 06:00 och 22:00 efter det.

Körning Ensam med ett tillstånd

I Florida, kör ensam med en körkortstillstånd, eller helt enkelt köra utan en licensierad vuxen i bilen, är liktydigt med att köra utan körkort --- bara rörligt kränkning, vanligen med bara en civil straff. Men det civila straff --- i form av ett fint --- kan köra upp till £ 325, exklusive olika små administrativa avgifter. Om, förutom att köra utan körkort, är det olicensierade förare fångade fortkörning i en skola eller konstruktion zon, den fina, bara för olicensierade körning, kan köra upp till £ 650. Den domare avgör själva bötesbeloppet inom de lagliga gränser. Första gången brottslingar får ofta lägre böter, och domaren kan avstå från en civil påföljd helt och hållet i stället för gärningsmannen att slutföra en drivrutin förbättringsprogram. Däremot kan domaren göra båda: för förare förbättring skola och fina föraren. Förutom de domar måste alla förare som döms för olovlig körning betala en årlig avgift på £ 65 till staten. Och du kommer att behöva betala för att få din bil från uppdämning mycket om biljett officer får en förälder för att plocka upp.

Få din Mellan licens

Även om en tillståndsinnehavare fångade kör utan en licensierad vuxen egentligen inte få hennes tillstånd eller övervakade körning privilegier svävande, kommer hon att ha problem med att få sin mellan licens. Det år som en körkortstillstånd hålls måste bli ett år av laglig körning. Eventuella brott trafik, inklusive kör ensam med bara ett tillstånd, återställs denna period och du kommer att behöva vänta ett år från och med dagen för överträdelsen tills du kan även testa ditt körkort.