Hur man använder gamla hus fönster för att göra ett växthus

Hur man använder gamla hus fönster för att göra ett växthus


Växthus ger plantor med en varm, fuktig atmosfär perfekt för groning och groning. Alla typer av trädgårdsmästare dra nytta av att starta våren plantor tidigt. Påbörjade plantor innebära en längre växtsäsong och mer tid att skörda producerar eller njuta av blommor. Däremot behöver växthus behöver inte vara stora, fina affärer. Gamla fönster ger inte bara en liten, elegant växthus ger de flesta av din byggmaterial gratis.

Instruktioner

1 Stå tre av dina fullstora fönster upp mot tre sidor av ceder ombord. Styrelsen ska mäta en tum mindre än bredden av dina fönster; 24-tums stora fönster kräver en styrelse 23 inches kvadrat. Fullstor fönster spänner över hela längden av en fönsterutrymme utan avbrott; de inte öppna.

2 Drive skruvar i botten av varje fönsterkarm, som håller fönstren till ceder ombord. Cedern ombord är ordet för ditt växthus. Cedar motstår röta och åldrar, vilket gör det perfekt för en fuktig växthus.

3 Mät kanten av en fönsterkarm från ceder styrelsen till toppen och subtrahera en tum. Skär fyra 1-by-1-tums skivor till den resulterande mätningen. Till exempel, ett fönster som mäter 33 inches från cederträ golv till överkant behöver brädor 32 inches lång.

4 Stand dina en-tums skivor upp i hörnen av insidan av fönstret. Driva skruvar genom fönsterramarna in i sargen från utsidan av fönstren för aktiv. Detta ger inre stöd för växthuset.

5 Placera försiktigt din halv fönster ovanpå växthus för ett tak. Det ska sitta stadigt på toppen av en tum med 1 tums skivor. Skruva ner genom hörnen på halv-fönstret i toppen av skivorna. Halvt fönster täcker endast hälften av en fönsteröppning; de glider upp och ner för att öppna ett fönster.

6 Placera den återstående fullstor fönster på den främre öppningen av växthuset. Placera ena sidan av piano gångjärn mot den vänstra kanten av denna fjärde fönstret och den andra hälften mot fönstret intill den. Skruva fast gångjärnet på plats med hjälp av skruvar från satsen.

7 Öppna ditt växthus dörr. Ta limmet på baksidan av två magnetremsor. Tryck på en remsa mot insidan av den högra sidan av dörren. Tryck på det andra bandet mot den främre kanten på fönstret vinkelrätt till din dörr.