Hur man överlever elevernas freshers "vecka

Hur man överlever elevernas freshers "vecka

Introduktion

Freshers "vecka är början på ditt universitet liv, och det är också till skillnad från alla andra veckan på universitetet. De flesta freshers oroa passa in och få nya vänner, men det är viktigt att komma ihåg att alla kommer det att finnas i samma båt. Alla måste göra vänner, de flesta människor som lever hemifrån för första gången, och alla är nervös. Ta några enkla steg kan försäkra dig att överleva freshers "vecka och göra det mer troligt att du hittar din nya bästa vänner längs vägen.

Dekorera ditt rum

Dekorera ditt rum kan tyckas lite meningslöst när du fortfarande ut att bilda vänskapsband och dricka överdrivet, men hemlängtan är alltid en möjlighet under freshers "vecka. Sätt upp några affischer på rummet och göra platsen känns mer som hemma. Du bosätta sig i bättre med personliga omgivningar.

Var öppen

Att skaffa nya vänner är det viktigaste bekymmer under freshers "vecka. Vänskaps gro snabbt, så om du är för blyg i den första veckan du kan hamna ut. Ens lämna ditt sovrumsdörren öppen och spela lite inbjudande musik bidrar till att göra vänner. Prata med folk när de går förbi, erbjuder en kopp te eller en öl, eller vad som helst!

Besvara tråkiga frågor

Under freshers 'veckan, kommer du att ställa och besvara tre frågor mer än alla andra. Folk kommer att fråga vad du studerar, vad du fick i din A Nivåer och vad du studerar vid universitetet ganska mycket hela tiden. Det är tråkigt, men det är en del av freshers "vecka möte ritual. Svaren på frågorna spelar ingen roll; de är bara att se vad du är lik. Leende, svara artigt och ställa frågor tillbaka. Du får ha fler roliga samtal efteråt.

Var dig själv

Det är frestande att försöka återuppfinna sig själv i en ny bild, oavsett om det är en poker kunniga kort skarp namngav ess eller ett parti galning som kallas The Dude, kommer folk se igenom det genast. Även om det inte, när dina gamla vänner besöker de kommer rumble dig ändå. Det är kliché, men bara vara sig själv.

Få admin ur vägen

En del av freshers "vecka registrerar, få din studentkort, registrerar dig till en lokal läkare och se till att ditt lån är alla sorterade. Om möjligt, gå igenom dessa ärenden med vissa människor du mött eller andra hyresgästerna. Alla har att göra det och det kommer att vara helt tråkig annars.

Gå till Freshers mässa

Detta är en av höjdpunkterna i freshers "vecka. Du kan fylla på fri stationära (agera intresserad, även om du inte är) och ta reda på om de olika klubbar och föreningar på universitetet. Gå med i en klubb om du vill njuta av det - det är ett bra sätt att träffa människor - men vara försiktig med förgrening ut dina surt lånade pengar för en klubb du förmodligen inte någonsin kommer att närvara.

Gå med i festande

Det kommer att finnas en hel del klubbkvällar, pub kampanjer och bar kryper under freshers "vecka. Alla lokala barer vet att du kommer att stötta dem under de kommande tre åren, så det kommer att finnas gott om maskeraddräkter parter och löjligt billiga drinkar att lura dig i. För dig är det en chans att delta i partiet och träffa några nya människor medan dina hämningar noggrant sänks.

bekämpa hemlängtan

Inte spendera timmar på telefonen till din partner eller skrålande till dina föräldrar om hur man inte kan ta hand om sig själv. Detta är helt normalt, naturligtvis, men din primära oro bör göra vänner under de närmaste åren. Din hemlängtan kommer att passera, men när det har folk kommer att ha bildat gäng och vänskap utan dig. Ge dina föräldrar en snabb ring för att låta dem veta att du lever och äter ordentligt, men stannar vid detta.

Förbered en baksmälla dag

Freshers "vecka består av att dricka ibland bryts upp av SURÖGD att torkade besök på universitetet stå i kö. Ta några lättsamma baksmälla filmer och fylla på snack mat för det oundvikliga baksmälla dagen. Helst när du alla känner alltför grov att gå ut dricka, kan du laga en ordentlig, näringsrik måltid, men realistiskt bara se till att du har några djupfrysta pizzor. Om du inte äter ordentligt, kommer du förmodligen fånga freshers "influensa, så du bör åtminstone vara beredd på det.