Hur man använder banan Plugs med Wall Plate

Hur man använder banan Plugs med Wall Plate


Banankontakter används i stor utsträckning med högtalarkablarna för att hjälpa till att säkra kablarna till förstärkare, mottagare och högtalare. Väggplattor används för att avsluta högtalarkablarna rubriken genom strukturen till utrymmet där högtalarna är installerade. Även väggplattor kan ansluta till högtalarkabel med enkla nakna ledningsanslutningar med hjälp av banankontakter skapar en lufttät tätning med tråden, vilket ökar livslängden för koppar och skapar en mer bekväm och attraktiv anslutning lösning.

Instruktioner

1 Klipp kabeln till den nödvändiga längden, mellan väggplattan och högtalaren.

2 Strip halv tum yttre isoleringen från ändarna av högtalarkablarna. Strippa ytterligare 1/4 tum av isoleringen från de inre ledarna.

3 Skjut kosmetiska boot över änden av tråden och ur vägen. Tryck banankontakt på en metalltråd.

4 Sätt krage banankontakten i tången. Pressa handtagen ordentligt för att slutföra crimp. Skjut boot tillbaka upp över krusade kragen och in i kontaktens hack. Upprepa för varje ände av varje tråd kräver banankontakt uppsägning.

5 Skruva bindande inlägg hela vägen ner på väggplattan. Skjut de manliga ändarna av banankontakter i den kvinnliga terminal bindnings inlägg på väggplattan.