Hur man förstöra din hund i jul

Hur man förstöra din hund i jul

Introduktion

Julen hotande precis runt hörnet, så att du vet vad det betyder: det är dags att köpa något häftigt och minnesvärd för din älskade. Nej, vi talar inte om din fru, make, flickvän, pojkvän, ungar, farmor, farfar och alla de andra. Så vem, exakt, talar vi om? Hunden, naturligtvis! Och han eller hon förtjänar en present eller flera på den stora dagen, precis som vi människor. Så med att alla sagt, vi trodde att vi skulle ge dig några tips och idéer i form av våra tio gåvor för din pooch denna kommande Crimbo.

Värma upp hunden

Här är något att hålla din trogna husdjur varm på de kalla, snöiga julen nätter: Pet säng varmare. Denna mjuka och bekväma, kuddliknande skapelse är en städa att använda. Helt enkelt hålla den i mikrovågsugn, värma upp, sedan placera den i ditt husdjur säng och det kommer att hålla hunden den varm och mysig för upp till 12 timmar. Och, trots allt, i Storbritannien under december var och en av oss kommer att behöva all värme som vi kan hitta - om vi har två ben eller fyra. Det ger helt ny innebörd till en korv!

Ge hunden ett ben

Så, har du haft din julmiddagen, knackade tillbaka sherry och choklad likör, och du är redo att titta på James Bond-filmen. Det vill säga tills allt som sprit, kalkon och plumpudding skickar dig direkt till sova. Så, nu som kommer att hålla hunden hyste? Frukta inte! Det är ett bra jobb du tog våra råd och fick en Xmas Jolly Doggy Vinyl Bone. Dessa festligt färgade, sega leksaker prydd med bilder av julgranar, renhorn och snö, och kommer att hålla din vovve underhållen i timmar medan du drömmer om julen tårta, kalkon matrester, och berg av disk.

A Christmas treat

Du vet att när din hund luktar kalkon matlagning på juldagsmorgonen sin mage kommer att mullrande så mycket som din. Och utan tvekan, kommer han eller hon att dregla över mattan och, om du verkligen otur, hela dina skor. Men det behöver inte vara så. Du kan hålla dem sysselsatta med några läckra godsaker av sin egen i form av bra pojke Christmas Santa sugrör. Kommer i förpackningar om sex och i julfärger av grönt, vitt och rött, de är fyllda med rawhide och kommer att gå ner en behandling!

Bakifrån på juldagen

Om du verkligen vill få din hund i full-on Christmas läge i år, så vad sägs om en bit av snygga klädsel? Och vad, exakt, kan det vara? Tja, det skulle vara inget mindre än julen Doggy Antlers och Bell Collar. Ja, din bortskämd hund kommer att vara fyrbenta motsvarighet till en supermodell i denna snygga outfit. Med en glänsande, lysande krage, är det utformad för att passa tätt runt halsen, medan ett par leksak renhorn står högt, därför att vända ditt husdjur till en hund, säsongs Rudolph. Ett fall av egentligen gör det bakifrån för jul.

Lära din hund nya trick

Så, har du lagade julbord, ätit så mycket som möjligt, avstängd telly när drottningen tal kom på, och du är redo för en god tupplur innan den går in i jul kaka och Köttfärs-pajer. Men hunden inte kommer att lämna dig ensam. Så, hur kommer ni att hålla honom eller henne sysselsatt medan du tar en paus? Lätt! Med Nina Ottosson Plastpåse Tornado. Detta är ett verkligt sval leksak, som tvingar din hund att använda sin noggin för att öppna upp dolda fack som gömmer läckra lite tilltugg. Lärande och chomping på samma gång!

En välsmakande snöfall

Den som säger att de inte älskar att se snön faller på juldagsmorgonen är en idiot, en lögnare, eller går under namnet Ebenezer Scrooge. Och vet du vad? Våra hundar som snön också. Men deras uppfattning om snö är lite annorlunda. Deras snön kommer i form av ris och rawhide, och det går under namnet Goodboy julSnowflakes. Finns i praktiska förpackningar om tre, dessa snowflake formade snacks är perfekta saker att ge hunden när den försöker få dig att känna skuld för att mata dig själv och inte din trogna kompis.

Klädd till hundar

Vill du göra din hund avundas alla sina lurviga kompisar på gatan på juldagen? Om svaret på den frågan är ett rungande "Ja!", Och du är i för några mycket lycka. För endast ett fåtal quid kan du få tag på de röda och vita Santa Bandana - en mycket elegant post jul färgad hals slitage som din vovve kan stoltsera stolt i sin haka över helgerna. Och det levereras komplett med sin alldeles egna, glänsande klocka också. Utan tvekan är detta flott objekt egentligen hundens b ****** s.

En välsmakande kalkon behandla

Det är en rimlig satsning att du kommer att få kalkon för julmiddagen, så varför skulle inte hunden, också? Det är en rimlig fråga, eller hur? Nå, det är säkert för ditt husdjur, vars smaklökar kommer att arbeta övertid på juldagen. Så, i enlighet med ett aktie och-dela lika inställning av goodwill till en och alla på den stora dagen, få tag på en förpackning eller flera av Pedigree Turkiet jul Jumbone medier. Tuff och kryddig, och fylld med aptitretande kalkon arom, kommer detta livsmedel från doggy himlen har din lekfulla kompis så lycklig som katten som fick krämen.

Walkies i värmen

Några dagar till jul, det är ganska mycket oundvikligt att du kommer att hitta dig själv lossa bältet för att rymma allt som extra semester nosh du har skottade ner halsen. Och du kanske vill få lite motion för att arbeta bort det. Så, vad sägs om att ta hunden på en promenad runt kvarteret? Bra idé, men det är iskallt ute. Inga problem! Få din fyrbenta kompis en dansk design 2 i ett hundtäcke som kommer att hålla det varmt och skönt när den är tvungen att hjälpa dig att bränna bort några pounds av julen pud.

En glad föreliggande

De flesta hundar tycker om att ha kul med en pipleksak då och då. Och om din maskin är en av dem, det är en idealisk play-sak du kanske vill överväga att köpa för att hålla dem sysselsatta medan julen går framåt i full gas läge. Det är Xmas Jolly Doggy Rocky Ren, en pipande, squashy varelse som aldrig någonsin kommer att förlora sin jolly och jovialisk leende - även när din hund tårar obarmhärtigt in i den med vilda, ben knaprande käkar. Och i linje med fin, säsongs tradition, det kommer komplett med en ljus, glänsande röd näsa. Även hunden kommer att vara i full jul-anda!