Roliga spel för små grupper av kvinnor

Roliga spel för små grupper av kvinnor


Många möjligheter kan uppstå för att samla en liten grupp kvinnliga vänner tillsammans för att umgås. Detta kan innefatta en professionell grupp från arbetet, eller en grupp av gamla skolkamrater eller bara en grupp kvinnor från trakten. När du träffar, spela spel som sträcker sig från intellektuellt stimulerande dem att de som är baserade på ren tur.

Vad som finns i handväska

Innan get tillsammans, skapa en lista över objekt som du tror kan vara i din väns plånböcker. Tilldela poäng till varje objekt, med högre punktvärdena är objekt som du tror är mindre troligt för dina gäster att ha i sina plånböcker. När varje gäst har anlänt, ge henne en kopia av listan. Ge henne fem minuter att hitta så många objekt i sin handväska som hon kan som finns på listan. Efter fem minuter, poäng objekten var kvinnor finner baserat på värdena på listan. Kvinnan med flest poäng vinner.

M & M Personal Trivia

Ta reda på om dina vänners sociala liv genom att skapa en lista med frågor. I stället för att bara gå ner på listan, tilldelar var och en att en färg av M & M godis. När dina gäster anländer, be dem att ta så många M & M: s som de vill, men inte att äta dem ännu. När alla har suttit, berättar kvinnorna måste varje svara på en fråga baserad på färgen på M & M: s de valde. Vissa kanske bara har en färg, såsom apelsin, och bara måste svara orange frågan. Andra kanske måste besvara många frågor om de valde M & M: s olika färger. Frågorna kan vara allt från tama sådana, såsom "Vilken var den senaste film du såg," till äventyrliga sådana, som "när var sista gången du hade sex."

Kläder Exchange Game

Be dina vänner att ta över flera klädesplagg de inte längre vill din nästa game night. Skriv siffrorna från ett till antalet gäster du har spelar spelet på bitar av papper och placera dem i en hatt. Varje kvinna drar ett nummer. Som väljer "handla order." Var och en av gästerna placerar sedan sina objekt på ett bord i mitten av rummet. Damerna sedan välja en post i tabellen, gå i shopping ordning. Gästerna behöver inte ta ett objekt. Eventuella överblivna poster kan doneras till välgörenhet.

Jag har aldrig gjort det

Fråga alla dina gäster att ta en £ 6 rulle kvartal till festen. Placera en skål i mitten av tabellen som du sitter vid. Värdinnan börjar tillkännage en aktivitet som hon aldrig har gjort. Någon av de andra gäster som har gjort denna verksamhet måste placera en fjärdedel i skålen. Om en gäst hävdar att hon aldrig har gjort något, men någon annan påminner henne att hon faktiskt gjorde, kvinnan som förnekade hon gjorde det måste betala två kvartal i stället för en. Spelet fortsätter i en medurs mönster runt bordet, varje kvinna tillkännage något hon aldrig gjort. Den sista kvinna med pengar som återstår är vinnaren och samlar alla håll i skålen. För att undvika att bära en påse kvartal hem, kan den mottagande erbjuda att byta kvartalen för motsvarande Bill valörer för vinnaren.