Saker som innehåller acidophilus

Saker som innehåller acidophilus


Acidophilus är en hälsosamma bakterier som finns i munnen och tarmkanalen och hjälper dig att smälta maten och hålla dåliga bakterier i schack. Acidophilus hjälper också producera B-vitaminer i kroppen. Medan acidophilus är i kroppen, kanske du vill lägga till fler om du är benägna att jäst infektioner, urinvägsinfektioner eller dålig matsmältning. Livsmedel och kosttillskott kan hjälpa dig se till att du får tillräckligt.

Yoghurt och gräddfil

Naturell yoghurt och gräddfil innehåller acidophilus. Smaksatt yoghurt göra också, men sockret i smaksatta yoghurt kan neutralisera effekterna av acidophilus. För att få största möjliga utbyte av yoghurt, äter det klart och utan andra sockerhaltiga livsmedel.

Kefir

Kefir är en dryck som smakar liknar yoghurt och innehåller många levande acidophilus kulturer. Ostmassan storleken av kefir är mindre än yoghurt, så det är lättare att smälta. Även om detta är en mjölkprodukt, många laktosintoleranta människor tycker att de kan smälta kefir utan problem.

Miso och tempeh

Miso pasta som gör misosoppa innehåller acidophilus. Miso är tillverkad av jästa sojabönor och kan användas vid matlagning asiatiska rätter. Du kan upp din acidophilus intag enkelt genom att ha en vanlig skål med misosoppa innan en måltid. Liksom miso, är tempeh gjord av jästa sojabönor, men serveras i en kakform.

tillskott

Det finns otaliga kosttillskott som innehåller acidophilus finns i affären eller apotek. KitchenTableMedicine.com rekommenderar att du köper acidophilus som kommer kylda och hålla den i kylskåp hemma för att bevara de levande kulturer.