Ramp agent lön

Ramp agent lön


Flygindustrin sysselsätter cirka 492 tusen personer, enligt en 2008 US Bureau of Labor Statistics rapport. Många av dessa jobb är på flygplatser, där människor arbetar dag och natt för att förbereda flygplan för flygning. Flygplatsrampmedel har en nyckelroll i att hålla flygplan i tid, och att transportera passagerare bagage mellan destinationer.

jobb~~POS=TRUNC

Arbetet med en ramp agent är att tillhandahålla markservice för flygplan som är på en flygplats. Rampmedel styra inkommande flygplan som använder handsignaler, och säkra flygplan med stoppklossar. Ramp medel lasta också och lossa passagerares bagage, och driva jet bro för att passagerarna att stiga av. Denna position kräver oregelbundna tider, under vilka medel måste utföra sina uppgifter i varmt, kallt eller dåligt väder.

typiska Lön

Ramp medel betalas vanligtvis per timme. Enligt karriär webbplats Job-Applications.com flesta rampmedel får mellan £ 5 och £ 11 per timme. MyMajors.com rapporterar att median lön för alla rampmedel är £ 8,0 per timme. US Bureau of Labor Statistics spårar inte ramp agent löner direkt. Men säger presidiet att alla arbetare och gods materiella anläggningsmaskiner i flygindustrin får cirka £ 16.497 per år, från och med 2008.

jobb~~POS=TRUNC kvalifikationer

Det finns inga officiella utbildningskrav för rampmedel. Men många flygplats arbetsgivare föredrar att anställa personer som innehar antingen en gymnasieexamen eller GED. Erfarenhet med kundservice och bagagehanteringen är också föredragen. Eftersom rampmedel måste ibland använda motorfordon är ett giltigt körkort krävs vanligtvis. Ramp medel måste också vara i fysisk form tillräcklig för att lyfta minst 27,2 kilogram vikt. Vissa företag kräver kandidater att passera en kriminell bakgrund kontroll och drogscreening före anställning.

inkomst Outlook

Enligt Bureau of Labor Statistics, är anställning och befordran möjligheter för flygarbetare beräknas öka med 7 procent mellan 2008 och 2018. Flera faktorer förväntas att öka sysselsättningen inom flygindustrin, inklusive den växande befolkningen i USA och en ökat intresse för internationella resor. Kandidater med high school eller college utbildning och erfarenhet inom kundservice kommer att ha de bästa möjligheterna för marknadsföring i detta yrke.