Hur man utarbeta ett badrum med TRÄPANEL

Hur man utarbeta ett badrum med TRÄPANEL


Lägga stol järnväg trimma runt ett badrum kommer att skapa en design som ger mer dekorera alternativ. Eftersom du kommer att dela upp rummet i en övre och nedre delen, kan du måla den övre halvan och kakel på väggarna på den nedre halvan. Möjligheterna är omfattande för att använda olika material på väggar med TRÄPANEL i någon del av huset. Ett badrum ger unika möjligheter, till exempel med hjälp av speglar och konstverk på de övre väggarna också.

Instruktioner

1 Rita ditt badrum och bestämma vilka färger eller mönster för att installera på toppen eller botten av TRÄPANEL. Måla den nedre halvan en ljusgrön och installera vitt kakel på den övre halvan av rummet, till exempel. Installera tapeter på den nedre halvan och måla den övre halvan som ett annat alternativ. Granska design böcker och dekorera webbplatser för att få fler idéer.

2 Införliva badkaret och fåfänga i TRÄPANEL design om du vill skapa en vintage badrum. Använd vit beadboard panel på den nedre halvan av rummet med en 4-tums räcke runt rummets omkrets. Planera hur diskhon mot rymden skall förhålla sig till wainscoting innan du bestämmer dig på skiljelinjen.

3 Definiera skiljelinjen höjd för stol järnväg för att skapa wainscoting. Faktor bredden på trä trim du kommer att använda i var att fastställa skiljelinjen, eftersom stolen järnvägsmaterial kommer att bli en samlingspunkt när rummet är klar. Montera skiljelinjen minst 36 inches från golvet i badrummet med en 8-fot tak som en tumregel.

4 Använd en snickare nivå att dra en linje runt omkretsen av badrummet. Definiera toppen av denna linje som toppen av stolen järnvägsmaterial. Skär trä eller vinyl att ha så få sömmar som möjligt. Mitre alla nedskärningar, så TRÄPANEL delaren ser smidig. Täta och färg för att jämna ut sömmarna ännu mer.

5 Lägg wainscoting i ett befintligt badrum genom att mäta alla garderober, badkar utrymme och skåp. Knäppa en bild av badrummet med en digitalkamera från olika vinklar. Göra anteckningar om hur man målar eller tapet den övre halvan och nedre halvan genom att införliva färgerna som redan används för sink, toalettstol och badkar område.