Hur man gör ett rep promenad för en hinderbana

Hur man gör ett rep promenad för en hinderbana


Rep promenader är hinderbana väsentligheter. Bygg en hinderbana i din trädgård för vänlig konkurrens eller sällskapsspel för barn. Omge din kurs med andra härliga utmaningar - såsom ett reservdäck arrangemang som tvingar deltagarna att hoppa fram och tillbaka mellan däcken från ena änden till den andra. Be en medhjälpare för att hjälpa dig att ställa upp repet promenad för att hålla linjer raka och smala - och låt spelet börja.

Instruktioner

1 Hitta två träd på rad och nära varandra. Ett avstånd på 15 till 20 fot isär är idealiskt. Se till att träden har kraftiga stammar.

2 Mät upp en fot från botten av varje stam - hela vägen runt omkretsen. Markera minst sex en fot beteckningar runt varje stam. Hamra en två tum med två-tums träkloss vid varje beteckning. Se till att alla blocken är fästa horisontellt på marken.

3 Mät upp fyra fot från botten av varje stam - hela vägen runt omkretsen. Upprepa steg två på fyra fot beteckningar.

4 Bind botten repet runt varje trädstam. Placera repet så att det sitter i jämnhöjd ovanpå en fot, två tum med två-tums horisontella block; gör tillåter repet att vila stadigt mot blocken och hantera studsande kroppsvikt. Fäst varje ända av repet med snäva fyrkantiga knop. Kläm knutarna tillsammans för extra stabilitet. Använd en 10,1-11 millmeter arbetshäst firning rep för tjocklek, flexibilitet och hållbarhet.

5 Bind de bästa rep runt varje stam. Upprepa steg fyra vid fyra fot beteckning för att säkra övre repet. Din rep promenad är nu klar - den lägre repet för deltagarna att stå på och den övre repet att greppa för balans när de rör sig över.