Joker Tattoo Idéer

Joker Tattoo Idéer


Kortspel som poker, canasta, och gin rummy har ett wild card heter joker. Teckningen på kortet inte skildra några siffror, bara en bild av en joker eller gycklare. Ta tatueraren en joker kort från din tur däck eller en tecknad film av Joker karaktär som referens när du ställer in mötet. Välj livfulla färger för denna design eller enkel rött och svart som jokrar i kortlekar.

Wild Card

Jokern anses vara en wild card --- kortet spelaren bestämmer vilken typ av kort det är under ett spel. En tatuering av en joker spelkort är ett bevis på en vild personlighet eller tidigare. Införliva designelement såsom gamla motorcykel, en skinnjacka eller en vätska flaska med joker personalises tatuering med en touch av din personliga historia. En påminnelse till den reformerade pappa av sina dagar som en galen ungdom, visar en joker tatuering sina barn att han fortfarande är en unge på hjärta.

Dåren

Jokern Symbolen leder till ordet "lura" i tarotlekar, enligt VanishingTattoo.com. Pryder kroppen med en joker tatuering skyddar en person som har förolämpat kär eller utnyttjat. Tatueringen fungerar som en avskräckande för denna negativa beteende, skyddar bäraren. För den som vill utöva hämnd i rollen som en skurk, ett porträtt av Jokern från serien Batman visar förmågan att slå tillbaka.

Klassens clown

En född underhållare, klassens clown eller standup komiker bär en joker eller gycklare tatuering stolt. En symbol för underhållning för kungligheter, medför detta tatueringdesign lycka och styrka till den kämpande skämt teller. När små spelningar motverka underhållare, en joker tatuering påminner den person som vägen till underhållande royalty är lång, men att hålla karriärmål i perspektiv. Lägg till en mikrofon eller komikern artistnamn till tatuering för extra detalj.

Död mans hand

Den dödes hand består av ett par i ess och ett par i åttor. Detta var en kombination av kort i Wild Bill Hickok händer när han sköt dödligt under ett pokerspel, enligt HistoryBuff.com. En tatuering utformning av en joker håller korten i sin hand är perfekt för en kort haj eller fan av vilda, vilda västern. Friflytande spader, diamanter, hjärtan och klöver gör en kostym tema bakgrund för tatuering design. Be tatuerare att rita joker leende med en antydan till onda eller sorg och lägger till skriptet av "död mans hand" i en båge över tatueringen.