Hur man gör coola saker ur kraftigare papper

Hur man gör coola saker ur kraftigare papper


Konstruktion papper är ett tjockt papper med mättade färger. Detta dokument används ofta i grundskolan klassrum som en föredragen konstmediet på grund av sin flexibilitet, ljusa färger och enkel skärning och limning. Konstruktion papper är i allmänhet billigt och finns i större blad och ofta säljs i stora multicolour kuddar så att du har många färger och lakan tillgängliga för dina projekt. Gör häftiga och intressanta saker ur kraftigare papper har aldrig varit enklare. Online planer och mönster finns att erbjuda nya idéer om sätt att använda dessa papper på kreativa sätt.

Instruktioner

1 Välj ett mönster eller projekt som lämpar sig för den personens ålder crafting pjäsen. Enkla pop-up-kort eller stand-up stjärnmönster finns gratis på nätet och skulle vara lämplig för små barn.

2 Skriv ut mönstret och spåra den på konstruktion papper. Klipp ut formerna med hjälp av en sax. Applicera vitt lim till de bitar som kräver lim. Använd gem som klämmor för att hålla limmade delarna tillsammans medan de torkar. Dekorera ditt projekt med färgade markörer, glitter, bomullstussar, små snäckskal eller andra dekorativa element.

3 Ladda ner en gratis mönster för en japansk djur. Klipp ut din design med sax och lager olika nyanser av samma färg för att skapa skuggning. Limma dina skikten och lägga till information som ögon eller fjäder ådror. Montera och limma din avancerade papper hantverk tillsammans för att bilda ett litet papper staty lämplig för visning.

4 Gör pappershantverksrobot lådor. Hämta upp till åtta ark mönster för en enda robot. Överför dina mönster till kraftigare papper och detalj design som du skär dem. Montera roboten former med hjälp av lim och gem för att skapa hela städer av olika robotformade varelser.