Hur man kasta en Spiderman födelsedagsfest

Hur man kasta en Spiderman födelsedagsfest


Batman kan ha prylar galore och Superman kan vara snabbare än en gevärskula, men bara Spiderman kan skala sidorna av byggnader och skjuta banor från händerna. Om ditt barn är en blivande webb-Slinger, har "Spiderman" -filmer memorerade, eller äger en bjässe bunt "Spiderman" serietidningar, imponera på honom med en Spiderman födelsedagsfest. En födelsedagsfest Spiderman-tema är relativt enkelt och billigt att arrangera och kommer säkert att vara en hit med barn elementära skolåldern.

Instruktioner

1 Vik en bit av röd eller blå kraftigare papper eller kartong i hälften.

2 Limma en bild av Spiderman på framsidan (eller rita en själv).

3 Använd vit flytande lim att göra formen av ett spindelnät på ett av hörnen på framsidan av kortet.

4 Skaka glitter över kortet, vänta tills limmet torka och sedan skaka kortet igen. Glitter stannar endast där limmet är.

5 Skriv "Du är inbjuden till ..." på framsidan av kortet och "A Spiderman födelsedagsfest!" på insidan. Under detta, skriver partiets plats, datum och tid det kommer att hållas, ålder honoree kommer att vända, och annan relevant information.

6 Under information om partiet, skriver med stora bokstäver "Se upp! Här kommer Spiderman (parti)!" referera Spiderman tema sång. Om du kan inkludera ett ark av Spiderman klistermärken inne i inbjudan att få gäster glada om partiet tema. Du kan också låta dina små barn dekorera inbjudan med Spiderman klistermärken om hon skulle vilja att "hjälpa" med inbjudningarna.

1 dekorera bordet med en blå eller röda duken, och montera en samling av Spiderman actionfigurer att fungera som en höjdpunkt.

2 Inköp röda och blå ballonger och serpentiner. Tape kluster av uppblåsta ballonger i hörnen av festlokal. Lägg en röd streamer över en blå streamer och vrid ihop dem. Häng dessa vridna streamers hela festlokal.

3 Tape bomullstråd eller färdiga falska spindelnät på väggen för att bilda ett spindelnät form. Fäst falska spindlar och Spiderman actionfigurer eller bilder från Spiderman till banorna.

1 Fråga part gäster bilda en "mänsklig spindelnät" genom att få dem att stå i en cirkel. Varje gäst måste ta tag i vänster hand någon i cirkel med vänster hand, och den högra av en annan individ med sin högra hand. Gästerna måste fly från webben utan att släppa varandras händer.

2 Spela en modifierad version av Pin svansen på åsnan. Häng upp en stor affisch av Spiderman och har parti gäster stift Spiderman masker på Spiderman ansikte.

3 Ställ upp stora kartong utskärningar av Spiderman skurkar, som Doc Ock eller Green Goblin, och låt gästerna skjuta dem med vattenkanoner. Du kan ställa in specifika mål på utskärningar eller bonuspoäng för vissa delar av utskärning hit för att göra verksamheten mer utmanande och intressant för äldre barn.

4 Har part gäster blåsa av ånga genom att spela Doc Ock tag. Har ett barn fungera som den ursprungliga tagger. Varje barn han taggar måste länka armar med honom och springa med honom att fånga nästa gäst (som sedan blir en del av "bläckfisk".) Spelet är slut när alla barnen är en del av bläckfisk.

1 Erbjudandet Spiderman punsch, eller röd frukt hålslag med blåbär och Green Goblin punsch, eller lime sorbet och citron-lime soda.

2 Gör spindel snacks genom att sprida färskost på en rund kracker och fastnar fyra stycken riven morot ur varje sida som spindelben.

3 Gör Doc Ock korv genom att skära den ena änden av varje korv i åtta "tentakler." Efter tillagning, kommer dessa krypa upp som riktiga tentakler.

4 Gör Spiderman muffins genom isbildning muffins med blå eller röd glasyr och rörledningar svart isbildning banor över deras toppar. Använda en plast- eller godis spindel eller en liten Spiderman Figuren som en underhållningsvärde på varje muffin.