Söt Mohawk Styles för pojkar

Söt Mohawk Styles för pojkar


Mohawk stilar har blivit populära för både pojkar och flickor. Från traditionella Mohawks till faux-hökar, är stilen uppnås genom båda könen. Stilen är särskilt populär för unga pojkar, oavsett om de kommer för en punk look eller helt enkelt vill byta upp sin stil för en dag eller två. Mohawk är ibland till som den "Iro", en nick till Iroquois indianer som lekte den.

traditionella Mohawk

Även om denna frisyr har enbart i samband med punkrock befolkningen i det förflutna, har Mohawk gjort sin väg in vanliga stil. Traditionellt Mohawk frisyr har båda sidorna av huvudet rakat med en remsa av hår ner i mitten av huvudet.

variationer

Leka med traditionella Mohawk att uppnå det utseende du önskar. Längden på remsa av hår ner i mitten av huvudet kan ändras. Det kan vara mycket långa, sticker rakt upp i luften, eller den kan vara kort, surrade nästan fullständigt, bara något längre än den rakade delen av hårbotten. Det kan också gå så långt ner i ryggen när du vill, att nå hela vägen till den nedre nacken på nacken.

Faux-hök

Faux-hökar är ett utmärkt sätt att få utseendet av en Mohawk utan att binda till stilen, raka huvudet eller växande del av ditt hår. De är också ett bra alternativ för unga pojkar, som kanske vill leka med olika stilar och utseende. Faux-hökar fungerar bäst på kort hår, eftersom sidorna måste vara vaxade för att komma till en punkt i mitten av huvudet. Dessutom gör detta med en kortare mane innebär att det blir lättare att få håret att stå rakt upp. Du kan även göra detta stil med mycket kort hår.

Underhåll

En stor del av att bära en snygg Mohawk bibehåller stilen. Du kan behöva raka eller trimma båda sidorna av håret och Mohawk regelbundet. En välpreparerade Mohawk kommer alltid att ha en definitiv linje mellan de korta och långa delar. Om ditt hår kommer att bäras rakt upp, måste du borsta, TUPERA, föna och vrid trådarna. Du kommer också att behöva tillämpa hårprodukter som gel, vax och hårspray. När du väljer en Mohawk stil se till att tänka på hur mycket tid och energi du är villig att avsätta för styling och trim.