Hur att reparera en trä staket

Hur att reparera en trä staket


Att ha en inhägnad gård ger extra säkerhet, skydd och integritet för dig och din familj. En inhägnad gård kan också ge en bifoga ett utrymme för ett husdjur så att du inte behöver hålla på öga på honom. Men om du har ett trästaket, du kan så småningom behöva göra vissa underhåll, reparationer och underhåll för att hålla den i toppform.

Instruktioner

1 Ange de specifika reparationer som krävs, med hjälp av en penna och papper. Om du har flera reparationer, såsom hål, IWW stängselstolpar; mögel eller röta tillväxt; böjda eller trasiga brädor; pipiga grindar eller skivor som är skev på grund av vädret, överväga att ta ut en enkel karta över ditt staket på ett pappersark som en visuell referens för där varje reparationsobjekt ligger på staket. På så sätt kommer du inte glömma något som kan förvandlas till en mycket större reparationsarbete på vägen.

2 Byt ut hål i stängslet med nya brädor. Du kommer också att vilja ersätta brädor som förvrängda från att utsättas för väder och vind samt. Ta bort gamla brädor helt backa ut skruvarna med en borrmaskin och infoga nya brädor i deras ställe. Om du har lite extra pengar och flera skivor i ett avsnitt behöver bytas, överväga att ersätta alla korten i detta område. Detta kommer att bidra till staketet för att se uniform.

3 Packa smuts runt varje staketstolpe med en stamp bar. Detta kommer att säkerställa att staketstolpe placeras säkert på marken och kan starkt stöd rälsen. Använda en form avlägsnande lösning blandas med vatten för att skrubba bort mögel. Mättar ruttnade områden med ett träskyddsmedel kommer också att bidra till att förhindra någon röta sprids.

4 Dra och åter skruva alla lösa brädor eller plankor med en borrmaskin. Sätt i nya skruvar eftersom äldre skruvar har en tendens att bryta i hälften. Tillbaka ut de äldre skruvarna så mycket som möjligt. Använd en nivå för att centrera sneda skivor.

5 fläckar på staket, med hjälp av en pensel. Applicera fläcken genom att börja vid ena änden av trästycket, toppen eller botten, och sedan borsta fläcken hela vägen till den andra änden utan att gå tillbaka till din hink för mer fläck. Stain kommer inte bara hjälpa träet tål väder och nederbörd, men också bleknar från solens ultravioletta strålar. Leta efter en som har en hög motståndskraft mot UV-strålar så att stängslet är skyddad för åtminstone de närmaste två till tre år.

6 Nail stål T-hängslen nedanför eventuella tvärbjälkar som är vingligt eller lös. Även om crossbeams inte längre säkert fäst vid staketstolpe, kan förenade T-hängslen hjälpa rädda strålen utan att behöva ta bort någon av delarna.

7 Tillämpa fläcken var 24 till 36 månader, beroende på platsens väderförhållanden och typ av fläck du använt. Försök att hålla med samma fläck varje år.