En Yard Foreman arbetsbeskrivning

En Yard Foreman arbetsbeskrivning


Yard förmän är en del av ett team av specialister som ser till att godstågen är riktade på ett säkert och effektivt till och från sina destinationer. Det finns två typer av varvet arbetsledare: yard förman switcher och varvet förman industrin switcher.

Fungera

Yard förmän är godsledare som ansvarar för att övervaka förflyttning av järnvägsvagnar i och ut ur varv. Yard förmän paneler nära samarbete med yardmasters att styra och spåra uppdrag av inkommande tåg. Yard förmän industrin paneler samlas och transport järnvägsvagnar till lokala industrikunder, samt retur tågvagnar till varvet för klassificeringsändamål.

färdigheter

Yard förmännen måste ha god beslutsfattandet, skrivande och muntlig kommunikation. Yard arbetsledare måste också kunna koncentrera under långa tidsperioder och arbeta med grundläggande datortillämpningar som e-post.

Lön

Den genomsnittliga timlönen för en gård förman i USA var £ 8,40 till £ 11,5 per timme enligt en augusti 2010 PayScale rapport. Genomsnittlig total lön för en gård förman, inklusive vinstdelning, bonus och provision, föll mellan £ 20.154 till £ 32.124 per år.