Hur man kan inreda ett rum med en lutande tak

Hur man kan inreda ett rum med en lutande tak


Ett rum med en lutande tak kan tyckas som en arkitektonisk olägenhet, men lutande tak är verkligen en gåva för ditt hem. Sneda tak ger dina rum en viss skillnad, att även de tråkigaste färgscheman verkar stora. Lutande tak är oändligt mångsidiga och kan se både landsbygd, påminner om den chicness bostäder land, eller avgjort modern. Det mest effektiva sättet att dekorera ett rum med ett sådant tak är att understryka detta uppseendeväckande.

Instruktioner

1 Måla lutande tak väggar en accentfärg som subtilt kontrasterar färgerna i resten av rummet. Till exempel, om rummet är grädde, måla lutande tak gul. Å andra sidan, måla väggarna som ramar in lutande tak en accentfärg. Således, om din lutande tak är grädde, måla inramning väggarna gula.

2 Installera distinkt listen längs hela övre väggarna i rummet. Måla vitt eller guld för att skilja den från den sluttande taket. Detta kommer att ge sneda linjerna mer betoning.

3 Häng en lämplig storlek bild eller skriva ut vid basen av den sluttande taket. Detta kommer att verka som en helt bakvända plats för ett konstverk, men det är ett slående sätt att visa upp på väggen. Alternativt hänga en serie bilder längs basen av den sluttande väggen.

4 Häng Roman persienner eller ballong nyanser längs fönstren i rummet. Tyget av fönster behandlingar kommer smidigt efterlikna i linje med den sluttande taket, skapar en harmonisk miljö.

5 Välj stolar för rummet som har vinklade ryggar som efterliknar vinkeln på lutande tak, i din valda inredning stil. Till exempel, om din stil är modern, den sluttande baksidan av en Herman Miller stol skulle vara förenligt med den sluttande taket och hjälpa accentuera den.

6 Utrymme möbler bort från den sluttande taket, men runt den. Möbler bör löst omger den sluttande taket som stolar i en teater omger en scen. Detta kommer att hjälpa understryka den sluttande tak.