Icke-blom bröllop mittpunkten idéer

Icke-blom bröllop mittpunkten idéer


En hemgjord icke-blom bröllop mitt sparar pengar plus skär ner på dekoration tid på dagen för bröllopet. Design och göra arrangemang i förväg eftersom dessa typer av center har en lång hållbarhet - särskilt jämfört med blommor. Välj objekt som du gillar och behållare inom din färgschema när du förbereder bildskärmen.

fjädrar

Fjädrar finns i en rad olika färger och ger en elegant utseende till ett bröllop mittpunkten. Påfågelfjädrar, med sina pulserande ögon turkos, grönt och gyllene brunt, ser bra när det paras ihop med en vibrerande behållare med en liknande nyans. Ett annat alternativ är att ordna påfågelfjädrar individuellt ned bordet som du placerar en fjäder i en vas. Strutsfjädrar och plymer fungerar också bra som en central när du placerar dem som en samling i en metall urn.

ljus

Ett ljus scape skapar ett mjukt sken i tabellen som en mittpunkten. Höj ljus på ett steg, skapad av staplade böcker, eller grupp flera långa, eleganta koniska ljus tillsammans i mitten av bordet. Gör din egen skärm som du gruppera flera olika stora ljus tillsammans, såsom en pelare stearinljus som omges av värmeljus i färgat glas ljuslykta innehavare. Flytande ljus i ett vatten eller i flera olika storlekar glas med kulor i botten skapar en intressant effekt. Placera ljus på speglar för att lägga till en reflekterande sken.

snäckskal

Placera en samling av stora snäckskal, såsom murex Nautilus, spindel Conch eller korall, på en tallrik i mitten av bordet eller så kan du höja samlingen på en tårta tallrik i mitten av tabellen och placera delar av små skal halsband under. Ett annat alternativ är skiktning en cylinder glasvas med olika färger av sand och lägga snäckskal runt kanterna och toppen av vasen så att de kan ses. Vissa skal att använda inkluderar sand dollar, musselskal eller murex.

Diverse

Skapa en ätlig knutpunkt för en trädgård bröllop med en skål med frukt, såsom päron, äpplen, bananer och vindruvor, eller fylla flera glasbehållare med godis och nötter för gästerna att ösa ut i små skålar som snacks. Damm kottar med silverfärg på kanterna och linje dem ner bordet med silver kula ornament i mellan som du väver trådar av silver pärlor runt dem båda för en vinterbröllop, eller samla ihop dem i ett låglänt silver behållaren och placera dem i centrum av bordet.